Sök till Jönsbergska

Vecka 2 år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Välkommen tillbaka efter ett långt och välförtjänt jullov! Vi vill börja med att säga ett stort tack till både elever och föräldrar för de fina presenterna vi fick på julavslutningen. Vi vill också tacka för en härlig första termin som vi har fått tillbringa med era barn. Nu ser vi framemot en ny termin där vi går mot ljusare tider. Första skolveckan har gått fort och det märks att eleverna har laddat upp batterierna under lovet och är redo för nya utmaningar.

Utvecklingssamtal

Utvecklingssamtalen har påbörjats lite smått under denna vecka. Vi vill tipsa om att ni föräldrar tillsammans med ert barn går in på www punkt jonsbergska punkt se snedstreck nova2 och läser igenom elevens individuella utvecklingsplan innan samtalet. Vi ses vid avtalad tid i caféet för att sedan gå till ett samtalsrum där utvecklingssamtalet äger rum.

Prao torsdag 14/2 och fredag 15/2

Under dagens bastid har vi lämnat ut praolappar. Börja redan nu att fundera över var ni kan tänka er göra praktik. Fyll i lappen och lämna den till någon av oss handledare.

Skridskoåkning

Under tre fredagar framöver (vecka 4, 5 och 6) kommer vi att åka skridskor uppe vid Himmelstalundshallen/Stallet. Efter lunch kommer vi gemensamt åka buss dit för att sedan avsluta skoldagen där. Mer information kommer i nästa veckobrev då vi vet mer detaljer.

Alla på snö

Vi är anmälda till Alla på snö som kommer att genomföras antingen v. 5 eller v. 6. Då tillbringar vi en heldag på Yxbacken och testar skidåkning, både längd och utför. Alla elever testar båda typerna, ett utmärkt tillfälle att träna eller lära sig åka. Kolla gärna länken om ni vill veta mer, detaljer följer när det närmar sig. https://www.skidor.com/Grenar/allapasno

Romme

Som varje år åker vi även 2019 på en vinterfriluftsdag i Romme. Datum för resan är måndag, 4/3-2019. Vi åker gemensamt med bussar till och från Romme Alpin. Under dagen kan eleverna hyra skidutrustning och välja mellan längd- och utförsåkning. Valet till 2019 års vinterfriluftsdag gör eleverna i skolan senast måndagen den 21:e januari. Om eleven väljer att åka utförsåkning ska även den separata beställningstalongen lämnas in samma dag till elevens handledare.

Beställningstalongen och mer information finns att ladda ned från skolans hemsida. Under dagens bas har vi lämnat ut talongen till eleverna. (OBS att det finns två olika talonger en som avser år 4-8 och en som avser år 9). Betalning av eventuella tillval sker senast måndagen den 28 januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och BAS- grupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och BAS- grupp. Mer information kommer!

Trevlig helg!
Önskar Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Datum att hålla reda på under höstterminen:

Vecka 5 onsdag 30/1 kl. 18.30 föräldraråd
Vecka 7 torsdag 14/2 och fredag 15/2 prao
Vecka 8 sportlov
Vecka 10 måndag 4/3 vinterfriluftsdag Romme
Vecka 11 torsdag 14/3 föräldramöte
Vecka 15 temavecka
Vecka 16 påsklov
Vecka 17 onsdag 24/4 föräldraråd kl. 18.30
Vecka 24 onsdag 12/6 skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 50 år 4 Vecka 3 år 4 »

Per Blomberg