Sök till Jönsbergska

Vecka 7 år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Den här veckan avslutades med Prao. Vi hoppas alla haft det bra och lärt sig något. Efter lovet kommer vi följa upp hur det varit.

Schackfyran 2/3

Vi kan konstatera att det inte var tillräckligt många som hade möjlighet att delta i distriktsfinalen i Schackfyran för att vi ska anmäla ett lag. Tyvärr har förbundet valt att förlägga tävlingen på helgen då många har andra aktiviteter.

Handbollsturnering

På idrotten har vi spelat mycket handboll de senaste veckorna. Den perioden avslutas med en turnering tillsammans med femmorna torsdag eftermiddag efter lovet. Det medför att 4B kommer sluta något senare än vanligt, ca. 14.00.

Romme

Inom kort kommer busslistor till Romme att publiceras på hemsidan. Vi kommer göra en bussplacering tillsammans med eleverna under v.9 där vi bestämmer vilka som sitter bredvid varandra på bussen. Ni som vet att era barn har problem med åksjuka mejla till Katja (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) omgående.

Läxor:

Matte – Alla har fått hem ett häfte som ska vara klart senast fredag v.9

Vi önskar alla ett skönt sportlov!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Datum att hålla reda på under vårterminen:

Vecka 10 måndag 4/3 vinterfriluftsdag Romme
Vecka 11 torsdag 14/3 föräldramöte
Vecka 15 temavecka
Vecka 16 påsklov
Vecka 17 onsdag 24/4 föräldraråd kl. 18.30
Vecka 24 onsdag 12/6 skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 6 år 4 Vecka 9 år 4 »

Per Blomberg