Sök till Jönsbergska

Vecka 10 år 4

Hej!

Vi vill börja med att tacka alla barn och föräldrar för en rolig skidresa till Romme. Eleverna har berättat om resan med glädje här i skolan. Inte med det sagt att vi tar för givet att alla upplevt dagen med glädje. Ni får gärna mejla synpunkter om resan till Joel (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Vi tar tacksamt emot det i arbetet inför nästa år.

SM-final i futsal

I torsdags vann tjejerna på skolan SM i futsal. Mycket bra spelat och mycket bra hejat av våra fyror. Stort grattis tjejer!

Schackfyran

4A skickade en något bantad uppställning till distriktsfinalen. Ni som var där gjorde det utmärkt och vann många matcher. Ett längre referat finns att läsa på skolans fb-sida.

Föräldramöte

Välkomna på föräldramöte på torsdag, 14/3 kl. 18.00. I våra tidigare årskurser som vi varit handledare för har vi delegerat att ordna fika till föräldragruppen. Det har fungerat mycket bra och det har varit uppskattat att det finns kaffe, en fralla och någon kaka/bulle etc. att äta under mötet. Vi uppmanar därför f-grupperna för den här terminen att prata ihop sig och ordna med det. Det blir ju även en liten slant till klasskassorna. Om ni har något speciellt som ni vill att vi ska diskutera på mötet får ni gärna höra av er innan till någon av oss innan.

Utförsäljning av kläder

Innan mötet finns det möjlighet ett att köpa träningskläder. Det är kläder från tidigare kollektioner som säljs ut till ett bra pris.

Det kommer även finnas ett bord med kvarglömda kläder som ni gärna får ta en titt på. Om dessa plagg inte hittar sin ägare kommer de skänkas.

Läxor:

Engelska – Båda grupperna har glosor och text, kapitel 14 till 14 mars. Ligger på onedrive.

SO - Vecka 11 måndag har de ett till geografitest, de ska kunna väderstrecken samt vad ett gradnät är. Information skickades hem innan lovet.

Vi önskar alla en trevlig helg!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Datum att hålla reda på under vårterminen:

Vecka 11 torsdag 14/3 föräldramöte
Vecka 15 temavecka
Vecka 16 påsklov
Vecka 17 onsdag 24/4 föräldraråd kl. 18.30
Vecka 24 onsdag 12/6 skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 9 år 4 Vecka 11 år 4 »

Per Blomberg