Sök till Jönsbergska

Vecka 13 år 4

Hej!

Våren är här och vi har haft mycket sol på veckans raster.

Hälsokontroller

Vår skolsköterska Anna har under veckan börjat med hälsokontroller i år 4. Hon kommer träffa samtliga elever under våren. Är det något man vill som vårdnadshavare går det bra att maila till henne (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Kodlås

Vi har under veckan haft lite problem med byte av koder på elevernas skåp. Några har kommit på att de kan byta sin kod på egen hand och har missbrukat det på olika sätt. Vi har markerat allvaret i det här och förväntar oss nu att alla respekterar de regler som gäller.

Visa inte koden för någon.
Titta inte och rör inte på någon annans kodlås.
Byt inte din egen kod.

Temavecka

V.15 har vi språkvecka på skolan. Vi läser då enligt ett speciellt schema som kommer finnas tillgängligt på hemsidan inom kort. Tiderna för veckan är 8.30-14.30.

Läxor:

Engelska - Agnetas grupp i engelska har glosor och text till kapitel 14, My charming little brother. De finns på onedrive och de har även fått dem i pappersform.

Svenska – Vi fortsätter nästa vecka att arbeta med övningsboken ”Dags”. Alla ska vara klara med den gröna boken senast måndag v.15. Fredag v.15 har eleverna språkprov. De kommer få ut vad en lista på vad de ska kunna samt att vi kommer arbeta med ett övningsprov mån/ons v.15.

Vi önskar alla en trevlig helg!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Datum att hålla reda på under vårterminen:

Vecka 15 temavecka
Vecka 16 påsklov
Vecka 17 onsdag 24/4 föräldraråd kl. 18.30
Vecka 24 onsdag 12/6 skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 12 år 4 Vecka 14 år 4 »

Per Blomberg