Sök till Jönsbergska

Vecka 14 år 4

Hej!

Löss

Vi har fått kännedom om att det förekommer löss i skolan – kamma gärna igenom era barns hår nu i helgen så att vi förhindrar spridningen. Tack för hjälpen!

Nästa vecka har vi temavecka, här kommer lite mera information.

Temavecka

V.15 har vi språkvecka på skolan. Vi läser då enligt ett speciellt schema som kommer finnas tillgängligt på hemsidan inom kort. Schemat sätts även upp vid klassrummen. Tiderna för veckan är 8.30–14.30.

År 4 jobbar både med svenska och engelska under veckan. Vi hinner även med en del idrott, dock inte varje dag. Idrottskläder behövs på måndag och torsdag.

mån: vanlig idrott i skolan
tor: innebandyturnering

Hälsokontroller

Vår skolsköterska Anna har fortsätter med hälsokontroller i år 4. Hon kommer träffa samtliga elever under våren. Är det något man vill som vårdnadshavare går det bra att maila till henne (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Uteidrott

Efter påsk är vi både inne och ute på idrotten. Viktigt att hålla kolla på tillfällena så att eleverna har rätt kläder med sig. För att se schemat, följ länken.

Påsklov

V. 16 har vi påsklov, skolan börjar igen på tisdag, 23/4-2019 enligt schema.

Läxor:

Svenska – Alla elever ska vara klara med den gröna boken ”Dags” senast måndag v.15. Fredag v.15 skriver vi en kunskapskontroll. Detta kräver inget extraarbete hemma då eleverna har jobbat med innehållet på lektionerna. Vi kommer arbeta med ett övningsprov mån/ons v.15.

NO – prov fredag v. 15

Vi önskar alla en trevlig helg!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Datum att hålla reda på under vårterminen:

Vecka 15 temavecka
Vecka 16 påsklov
Vecka 17 onsdag 24/4 föräldraråd kl. 18.30
Vecka 24 onsdag 12/6 skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 13 år 4 Vecka 15 år 4 »

Per Blomberg