Sök till Jönsbergska

Vecka 15 år 4

Hej!

Efter en intensiv och rolig temavecka med mycket språk och kreativitet tar vi nu påsklov. Njut av värmen som förhoppningsvis kommer tillbaka, så ses vi igen på tisdag, 23/4 enligt schema.

Nytt schema

Som vår kollega Agneta berättat slutar hon hos oss nu till påsk. Katja kommer att ta över hennes engelskagrupp. Detta innebär en förändring i schemat, då torsdagens engelskalektion flyttas till måndag. Detta medför att alla elever har sovmorgon på torsdagar!

4A börjar slöjden kl. 9:00
4B börjar musik kl. 9:20

Schemat finns på appen samt sitter uppe på dörren till våra klassrum. Eleverna har även fått ett eget litet att ha på sin plats.

Hälsokontroller

Vår skolsköterska Anna har fortsätter med hälsokontroller i år 4. Hon kommer träffa samtliga elever under våren. Är det något man vill som vårdnadshavare går det bra att maila till henne (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Uteidrott

Efter påsk är vi både inne och ute på idrotten. Viktigt att hålla kolla på tillfällena så att eleverna har rätt kläder med sig. För att se schemat, se under dokument -> schema.

Friidrott på Statium Arena

Fredag 26 april åker vi till Stadium Arena och tränar friidrott på eftermiddagen. Eleverna kan välja på att åka buss eller cykla tillsammans med någon av oss lärare dit. Dagen slutar klockan 15.00 vid Stadium Arena. Medtag träningskläder för att vara inomhus. Biblioteksbesök

På fredag vecka 17 ska 4A gå till Vilbergens biblioteket. De elever som har lånekort sedan tidigare tar med sig det. Om kortet är borttappat är det okej att låna på sitt personnummer. Om någon ej fyllt i en låntagarförbindelse med tidigare skola så behöver ni fylla i en sådan hemma och ta med på tisdag. Vi har delat ut den i skolan, men finns även här att ladda ner: https://www.gotabiblioteken.se/web/arena/bibliotekskort-for-barn.

Läxor:

Engelska, båda grupperna: under v. 17 kommer vi att arbeta med ett repetitionsmaterial som kommer att kollas av på måndag v. 18.

Vi önskar alla en trevlig helg!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Datum att hålla reda på under vårterminen:

Vecka 16 påsklov
Vecka 17 onsdag 24/4 föräldraråd kl. 18.30
Vecka 24 onsdag 12/6 skolavslutning

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 14 år 4 Vecka 17 år 4 »

Per Blomberg