Sök till Jönsbergska

Vecka 17 år 4

Hej!

Vi hälsar alla elever och vårdnadshavare välkomna tillbaka efter påsklovet – hoppas att ni har kunnat njuta av värmen!

Vi har kommit igång och fick avsluta veckan med ett lyckat besök i stadium arena där vi tränade friidrott.

Nästa vecka är vi lediga på onsdag, 1/5.

Idrott

Dennis ska vara föräldraledig måndagar och fredagar fram till sommaren. Vikarie för honom är Jörgen Larsson. En ändring till i idrotten är att båda klasserna är inne i stället för ute på torsdagar.

Biblioteksbesök och bokarbete

I svenska kommer eleverna i båda klasserna att läsa en bok de själva har valt. Denna ska ha lästs ut på måndag v. 21 – vilket innebär att man kan behöva läsa hemma beroende på hur mycket man hinner i skolan. Därefter kommer vi att jobba med boken. Båda klasserna går till biblioteket för att låna böcker, 4B v. 17 och 4A v. 18.

Skolavslutning

Skolavslutningen kommer att äga rum i St.Olai kyrkan på onsdag, 12/6 kl 10.00. Välkomna!

Påminnelse – här kommer äldre information som fortfarande gäller

Nytt schema

Agneta har nu slutat hos oss och Katja har tagit över hennes engelskagrupp. Detta innebär en förändring i schemat, då torsdagens engelskalektion flyttas till måndag. Detta medför att alla elever har sovmorgon på torsdagar!

4A börjar slöjden kl. 9:00
4B börjar musik kl. 9:20

Schemat finns på appen samt sitter uppe på dörren till våra klassrum. Eleverna har även fått ett eget litet att ha på sin plats.

Hälsokontroller

Vår skolsköterska Anna har fortsätter med hälsokontroller i år 4. Hon kommer träffa samtliga elever under våren. Är det något man vill som vårdnadshavare går det bra att maila till henne (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Uteidrott

Efter påsk är vi både inne och ute på idrotten. Viktigt att hålla kolla på tillfällena så att eleverna har rätt kläder med sig. För att se schemat, följ länken.

Läxor:

Engelska, båda grupperna: under v. 17 kommer vi att arbeta med ett repetitionsmaterial som kommer att kollas av på måndag v. 18.

Vi önskar alla en trevlig helg!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Datum att hålla reda på under vårterminen:

Vecka 22 lediga tor/fre (himmelfärd + klämdag)
Vecka 23 temavecka mån-ons, lediga tor/fre, (nationaldag + klämdag)
Vecka 24 onsdag 12/6 skolavslutning St.Olai kyrkan, kl. 10.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 15 år 4 Vecka 18 år 4 »

Per Blomberg