Sök till Jönsbergska

Vecka 22 år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Nu har eleverna haft sin sista ordinarie skoldag i fyran.

Läsårsutvärdering för vårdnadshavare

Nu är det dags för läsårsutvärderingen för vårdnadshavare. Alla vårdnadshavare ges möjlighet att utvärdera läsåret utifrån en rad aspekter. Vi läser alla utvärderingar och just din åsikt är viktig. Utvärderingen är anonym.

Klicka på länken utvärdering 2018-2019 och följ instruktionerna.

Nästa vecka har vi temavecka; Idrott/hälsa/NO. Så här ser veckan ut för år 4:

Måndag 1 juni, 8.30 – 14.30
Förmiddag – NO/Hälsa i klassrummet.
Eftermiddag – Badhuset. Vi går/cyklar dit gemensamt efter lunch. Eleverna slutar på badhuset 14.30. Vi kommer bland annat att genomföra ett simtest där målet är att simma 200 meter utan att vila. Barnen har frågat om fika den här dagen. Vi kommer ha fullt uppe inne på badhuset. Vill de ha med någon typ av mellis får de äta det när vi slutar 14.30.

Tisdag 3 juni, 8.30-14.30
Förmiddag – 4A har idrott (inomhus) 8.30 och därefter NO.
4B har NO 8.30 och därefter idrott (inomhus).
Eftermiddag – Titta på år 5 som ska spela upp teaterpjäser.

Onsdag 4 juni, 8.30 – 14.30
Samling nere vid stora parkeringen utanför Friskis och Svettis 8.30. Vi åker till Golfbanan där vi dels ska spela golf och dels har en NO-uppgift i ett eklandskap. Vi tar med oss pannkakor från skolan till lunch. Det är okej att ta med fika/frukt/mellis hemifrån. Vi har nästan fått ihop tillräckligt med skjutshjälp den här dagen. Så här ser det ut i skrivande stund:

Skjuts till och från golfbanan

Dit elever Svea 4
Estrid 4
Axel S 4
Leo 4
Gustav Eklund 4
Zebbe 4
Gustav Ekström 4
Elton 4
Katja 4
Simon 4
Joel 6

Totalt 46 personer.

Hem elever
Estrid 4
Leo 4
Gustav E 4
Zebbe 4
Gustav Ekström 4
Erik Månsson 4
Katja 4
Simon 4
Joel 6

Totalt 38 personer.

Som ni ser så behöver vi ett par bilar till. Framför allt på vägen hem. Mejla till Joel (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) om ni har möjlighet att hjälpa till. Tack!

Läsårsutvärdering för vårdnadshavare

Vi påminner om läsårsutvärderingen för er föräldrar. Alla vårdnadshavare ges möjlighet att utvärdera läsåret utifrån en rad aspekter. Vi läser alla utvärderingar och just din åsikt är viktig. Utvärderingen är anonym. Klicka på länken utvärdering 2018-2019 och följ instruktionerna. Eleverna har genomfört en liknande utvärdering här i skolan.

Skolavslutning

Skolavslutningen kommer att äga rum i St.Olai kyrkan på onsdag, 12/6 kl 10.00. Samling i Vasaparken kl 9.20 och gemensam marscherande till St. Olai Kyrkan. Välkomna!

Vi önskar alla en trevlig långhelg! Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Senast ändrad 2019-05-29
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 21 år 4 Vecka 23 år 4 »

Per Blomberg