Sök till Jönsbergska

Vecka 23 år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Denna vecka har vi haft temavecka, där fokus legat på idrott och hälsa. Veckan blev kortare än vanligt men flöt på väldigt bra. Vi vill passa på att tacka alla elever i år 4 med vårdnadshavare för ett fantastiskt skolår. Vi har många glada, duktiga och engagerade elever. Vi vill även riktiga ett stort tack till er föräldrar för ett gott samarbete och driv som motiverar oss lärare ännu mer. Vi ser redan fram till nästa skolår och termin, med nya utmaningar och upplevelser. Stort tack och bra jobbat allihop!

Golf

I dag hade vi en fantastisk dag ute på Hylinge golfklubb. Ett otroligt engagemang och många fina slag. Stort tack till er föräldrar som hjälpte till på banan och med skjuts. Som vi skrivit innan så återstår ett golftillfälle (frivilligt). onsdag 26 juni får de som vill möjlighet att spela 9 hål ute på en riktig bana. Anmälan till detta tillfälle görs till Joel (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) senast 13 juni. Det är positivt om några av er föräldrar kan följa med den här dagen. Vi samlas ute på Hylinge klockan 9.00. Vi får låna allting som behövs av klubben och det kostar ingenting.

Om ni har några frågor eller funderingar om golfklubbens ungdomsverksamhet är ni välkomna att höra av er till Filip Eriksson. Han är Pro på klubben och den som hjälpt oss där ute. Skriv gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läsårsutvärdering för vårdnadshavare

Vi påminner en sista gång om läsårsutvärderingen för er föräldrar. Alla vårdnadshavare ges möjlighet att utvärdera läsåret utifrån en rad aspekter. Vi läser alla utvärderingar och just din åsikt är viktig. Utvärderingen är anonym. Klicka på länken utvärdering 2018-2019 och följ instruktionerna. Eleverna har genomfört en liknande utvärdering här i skolan.

Klicka på länken utvärdering 2018-2019 och följ instruktionerna.

Volleyboll turnering + städdag

Måndag 10 juni blir sista dagen på skolan. Vi spelar volleyboll och städar. Samling kl. 8.00 i idrottshallen. Dagen avslutas ca. 14.45.

Fotbollsturnering

Tisdag 11 juni på Mirum Arena i Smedby. Samling kl 8.10. Medtag matsäck och var idrottsombytta. Vi spelar 7 mot 7 i blandade lag tillsammans med år 5 och år 6. Dagen avslutas ca. 14.00.

Skolavslutning

Skolavslutningen kommer att äga rum i St.Olai kyrka onsdag 12 juni kl. 10.00. Samling i Vasaparken kl. 9.20 för gemensam marscherande till St. Olai Kyrkan. Välkomna!

Terminstart

Skolan börjar igen måndagen 19 augusti. Vi samlas för upprop klockan 10.00 nere vid fotbollsplanen. Första dagen avslutas 12.30. Ingen skollunch serveras.

Vi önskar alla en fantastisk sommar!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 22 år 4

Per Blomberg