Sök till Jönsbergska

Per Blomberg

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Webbadress:

Vecka 24 år 8

Hej alla elever och föräldrar!

Vi får börja med att tacka för den fina sommargåva vi fick i anslutning till sommaravslutningen och alla värmande kramar innan hemfärd för ett välförtjänst och efterlängtat sommarlov! Se nu till att njut ordentligt och ta vara på dagarna i det lugna!

Den kortvecka som passerat har varit fyllt med roligheter. I måndags var det volleybollturnering i kombination med städdag. Dagen rullade på i vanlig ordning och eleverna skötte både städningen och liret på plan på ett bra sätt. Ett lag i åk.8 stod även som segrare i 8-9 turneringen så vi kunde knäppa 9orna på näsan!

I tisdags var det fotbollsturnering på Mirum Arena. Trots det tråkiga vädret kämpade eleverna på med fin inställning och kämparglöd.

I onsdags avslutade vi veckan med en trevlig och väl genomförd avslutning i St:Olaikyrka där vi tackar för fint uppträdande i kyrkan.

Kort vill vi också tacka ödmjukast till alla föräldrar och elever för bra samarbete under hela läsåret. Utan er hjälp och stöd skulle vi inte vara den skola vi är idag!

Det datum ni kan planera in i kalendern är måndagen den 19/8 då vi återigen startar upp höstterminen för upprop kl.10.00 på fotbollsplanen. Dagen slutar 12.30 och ingen skollunch serveras. Mer information om kommande vecka får ni framöver när det börjar dra ihop sig igen!

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Christoffer Hagsell &Luisa Sandell

Vecka 24 år 5

Hej på er,

Den här veckan har varit kort och fylld med roligheter. I måndags var det turnering i volleyboll varvat med städning. Våra femmor gjorde en bra insats både på planen och med städningen. I tisdags var det fotboll hela dagen på Mirum arena. Vädret var väl inte riktigt med oss men det var inget som hindrade eleverna från att visa upp en härlig attityd och kämparglöd hela dagen. Onsdagens skolavslutning var lika trevlig som alltid, våra elever var så fina och de skötte sig bra i kyrkan. Stort tack för den fina sommarpresenten vi fick! Och tack för ett gott samarbete under läsåret.

Nu hoppas vi att ni alla får en skön sommar. Höstterminen startar med upprop på fotbollsplanen måndagen 19/8 kl. 10.00. Dagens slutar 12.30, ingen skollunch serveras.

Glad sommar önskar,
Patrik, Lisen, Tapia och Joel

Vecka 23 år 9

Hej på er.

Böcker

Ta gärna och kolla hemma om ni har några läroböcker hemma som ska tillbaka till skolan.

Avslutningsveckan

Måndag
Dagen startar klockan 8.10 i basrummet. Där städar vi det sista i klassrummen och tillhörande utrymmen. Eftermiddagen ägnas åt volleyboll så tas med er idrottskläder. Dagen avslutas ca klockan 14.45.
På kvällen är det avslutningsmiddag. Den börjar klockan 18.00. Välkomna!

Tisdag
Vi samlas på Mirum arena i Smedby klockan 8.10. Ingen lunch serveras så ta med er matsäck. Dagen avslutas ca klockan 14.00.

Onsdag
Idag är det avslutning. Vi samlas med år 9 utanför kyrkan S:t Olai klockan 9.00. Där kommer vi gå igenom avlutningens innehåll och repetera sången. Avslutningen börjar klockan 10.00 och håller på ca 1,5 timme. När vi är klara i S.t Olai träffas elever och föräldrar i matsalen på skolan för fika och avslut för den här tiden på Jönsbergska. Eleverna får transport från kyrkan till skolan.

Till föräldrarna i 9A

Jag, Sandra, Joel och Simon vill tacka för att vi har fått följa med 9a på denna fantastiska resa till Rhodos! Vi har besökt Rhodos stad, varit på badland och givetvis solat och badat hela dagarna. Eleverna har skött sig fantastiskt och det har varit mysigt att få hänga med eleverna lite mer utanför skolans ramar. Vilka ungdomar vi har! Det enda som var mindre bra om man frågar eleverna var maten och att några drabbades av magsjuka. Men det har ni säkert redan hört om. Så återigen tackar vi för resan och alla fantastiska minnen den har gett! Vänliga hälsningar Silvie

Viktiga datum under vårterminen

6 juni till 7 juni – Eleverna är lediga
10 juni – Avslutningsmiddag år 9
12 juni – Skolavslutning i S:t Olai, klockan 10.00

Trevlig helg
Frida, Johan, Rebecca, Sandra och Silvie

Vecka 23 år 4

Hej alla elever och föräldrar!

Denna vecka har vi haft temavecka, där fokus legat på idrott och hälsa. Veckan blev kortare än vanligt men flöt på väldigt bra. Vi vill passa på att tacka alla elever i år 4 med vårdnadshavare för ett fantastiskt skolår. Vi har många glada, duktiga och engagerade elever. Vi vill även riktiga ett stort tack till er föräldrar för ett gott samarbete och driv som motiverar oss lärare ännu mer. Vi ser redan fram till nästa skolår och termin, med nya utmaningar och upplevelser. Stort tack och bra jobbat allihop!

Golf

I dag hade vi en fantastisk dag ute på Hylinge golfklubb. Ett otroligt engagemang och många fina slag. Stort tack till er föräldrar som hjälpte till på banan och med skjuts. Som vi skrivit innan så återstår ett golftillfälle (frivilligt). onsdag 26 juni får de som vill möjlighet att spela 9 hål ute på en riktig bana. Anmälan till detta tillfälle görs till Joel (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) senast 13 juni. Det är positivt om några av er föräldrar kan följa med den här dagen. Vi samlas ute på Hylinge klockan 9.00. Vi får låna allting som behövs av klubben och det kostar ingenting.

Om ni har några frågor eller funderingar om golfklubbens ungdomsverksamhet är ni välkomna att höra av er till Filip Eriksson. Han är Pro på klubben och den som hjälpt oss där ute. Skriv gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läsårsutvärdering för vårdnadshavare

Vi påminner en sista gång om läsårsutvärderingen för er föräldrar. Alla vårdnadshavare ges möjlighet att utvärdera läsåret utifrån en rad aspekter. Vi läser alla utvärderingar och just din åsikt är viktig. Utvärderingen är anonym. Klicka på länken utvärdering 2018-2019 och följ instruktionerna. Eleverna har genomfört en liknande utvärdering här i skolan.

Klicka på länken utvärdering 2018-2019 och följ instruktionerna.

Volleyboll turnering + städdag

Måndag 10 juni blir sista dagen på skolan. Vi spelar volleyboll och städar. Samling kl. 8.00 i idrottshallen. Dagen avslutas ca. 14.45.

Fotbollsturnering

Tisdag 11 juni på Mirum Arena i Smedby. Samling kl 8.10. Medtag matsäck och var idrottsombytta. Vi spelar 7 mot 7 i blandade lag tillsammans med år 5 och år 6. Dagen avslutas ca. 14.00.

Skolavslutning

Skolavslutningen kommer att äga rum i St.Olai kyrka onsdag 12 juni kl. 10.00. Samling i Vasaparken kl. 9.20 för gemensam marscherande till St. Olai Kyrkan. Välkomna!

Terminstart

Skolan börjar igen måndagen 19 augusti. Vi samlas för upprop klockan 10.00 nere vid fotbollsplanen. Första dagen avslutas 12.30. Ingen skollunch serveras.

Vi önskar alla en fantastisk sommar!
Sofie, Katja, Joel, Simon och Eva.

Per Blomberg