Sök till Jönsbergska

Vecka 16 år 5

Hej alla barn och föräldrar!

Så har det äntligen blivit dags att ge sig ut på prao! Måndag och tisdag nästa vecka får vi klara oss utan våra härliga femmoror då de får möjlighet att ge sig ut i arbetslivet och lära sig hur det går till där. Vi ser fram emot att höra hur praoperioden har varit för var och en av er!

Nästa onsdag har vi den här terminens sista föräldraråd, klockan 18.30 vid administrationen. Om ni har frågor och funderingar maila gärna till representanten i respektive bas. Ny representant för 5A är Hanna Gåverud, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och i 5B är det Sara Lindén, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ämnen:

Svenska: Om man missade någon del på tidigare svenskaprov så är det komplettering på detta onsdagen den 25 april.

Engelska: Nästa vecka ska år 5 göra en skrivuppgift på engelska om Indien. De ska även skriva om likheter och skillnader mellan Indien och Sverige (på svenska). Så läxa till fredag vecka 17 är att återigen repetera texten India an enormous country, glosorna och tänka till kring likheter och skillnader.

SO – Fortsatt arbete medeltiden. Prov vecka 20, onsdag 5B och fredag 5A.

Vårterminen år 2018

Vecka 17. PRAO måndag – tisdag 23 – 24 april. Föräldraråd, onsdag klockan 18.30.
Vecka 18. Klämdag, måndag. Första maj, tisdag.
Vecka 19. Kristi himmelsfärd, torsdag. Klämdag, fredag.
Vecka 21. Friidrottsdag Borgsmo, onsdag.
Vecka 23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka fortsätter torsdag – fredag.
Vecka 24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka onsdag klockan 11.00 – 12.30. Studiedag, torsdag.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!
Per, Martin, Mia och Lena

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 15 år 5 Vecka 17 år 5 »

Per Blomberg