Sök till Jönsbergska

Vecka 17 år 5

Hej alla barn och föräldrar!

Ytterligare en vecka har passerat där eleverna har varit ute på prao under två dagar. Vi upplever att majoriteten har haft en lyckad praoperiod. Kul!

Nästa vecka kommer många råd ha sina rådsmöten. Ni som är rådsrepresentanter, håll ögonen öppna vilka tider som gäller.

Varje år deltar/arrangerar vi en turnering som heter Fair Play Trophy med våra 6-or och lag från andra skolor. I år kommer den här turneringen att spelas onsdagen den 9/5. Av namnet framgår det att turneringen går i ”Fair Play – anda” vilket innebär att alla är med och deltar och att det viktiga i turneringen är ett schysst spel och god stämning. I år har det blivit en plats ledig för ett lag, då blev våra 5:or tillfrågande om de ville vara med. Detta innebär så klart att inte alla kommer att kunna vara med i år vilket har föranlett till att vi i dag på basen frågade vilka som ville vara med den dagen och lottade ett lag. I årskurs 6 kommer självklart att alla få vara med vilket är den grundläggande tanken. Vi önskar vårt lag i år 5 stort lycka till! Skolsyster Anna vill passa på att meddela att de tjejer i år 5 som har tagit HPV-spruta, dos ett, kommer att få ta dos två onsdagen den 30/5.

Nästa vecka är det dags för lite Valborgsfirande så eleverna är lediga måndag och tisdag.

Ämnen:

Engelska: Luisas grupp: Läxorna är texten från kapitel 13+glosor. Son vanligt kan de lyssna på texten på ovningsmastaren.se. Silvies grupp: Eleverna har engläxa till fred v.18. De har texten kap 13 och glosor. Allt läggs ut på One drive.

SO – Fortsatt arbete medeltiden. Prov vecka 20, onsdag 5B och fredag 5A.

Vårterminen år 2018

Vecka 18. Klämdag, måndag. Första maj, tisdag.
Vecka 19. Kristi himmelsfärd, torsdag. Klämdag, fredag.
Vecka 21. Friidrottsdag Borgsmo, onsdag.
Vecka 23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka fortsätter torsdag – fredag.
Vecka 24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka onsdag klockan 11.00 – 12.30. Studiedag, torsdag.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!
Per, Martin, Mia och Lena

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 16 år 5 Vecka 18 år 5 »

Per Blomberg