Sök till Jönsbergska

Vecka 18 år 5

Hej alla barn och föräldrar!

Den här veckan gick mycket fort då den bara bestod av tre skoldagar. Nästa vecka är även den en kort vecka då det är ledigt torsdag och fredag för att fira Kristi himmelsfärds dag.

Förra fredagen så röstade vi fram ett lag i år 5 som ska få vara med på kommande ”Fair play Trophy-turnering” då en plats hade blivit vakant i år 6 turnering. (Se information i tidigare veckobrev) De elever som kommer att representera år 5 efter lottning är följande:

5A – Eric W, Olle S, Joel, Melker, Astrid, Ebba, Tuva, Linnea L och Tilde
5B – William O-E, Emilio, Emanuel, Lukas, Olle L, Clara, Julia W, Alea och Filippa

Följande gäller för dessa elever:

Fair Play Trophy

På onsdag den 9/5 arrangerar vi Fair Play Trophy på Mirum Arena. Det är en skolturnering som startats av Svenska fotbollsförbundet där syftet är att alla ska få möjlighet att spela fotboll. Varje match är uppdelad i fyra perioder, två för flickor och två för pojkar, där resultatet läggs ihop. Matcherna spelas på 5 -manna och vi från Jönsbergska har delat in eleverna i 4 olika lag. Det innebär rikligt med speltid för alla.

Tider

Alla samlas klockan 08.20 vid Mirum Arena. Dagen avslutas ca. klockan 14.00.

Utrustning

Benskydd, fotbollsskor, svarta shorts och strumpor samt vit Jönsbergska-tröja. Ni som inte har allting kan försöka låna av varandra. Medtag även matsäck för hela dagen (enklare försäljning finns) och överdragskläder efter väder.

Vi handledare och idrottslärare ser fram mot en riktigt rolig dag där gemenskapen ska vara i fokus.

Ämnen:

Engelska: Pga. nätstrul så lades inte glosorna från v.18 ut i tid. Därför har Silvies grupp samma läxa till tisdag v.19. Läxan ligger på One drive.

SO – Fortsatt arbete medeltiden. Prov vecka 20, onsdag 5B och fredag 5A.

Ma – Gör klart häftet om volym till tisdag 15 maj. Delas endast ut i fysisk pappersform.

Vårterminen år 2018

Vecka 19. Kristi himmelsfärd, torsdag. Klämdag, fredag.
Vecka 21. Friidrottsdag Borgsmo, onsdag.
Vecka 23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka fortsätter torsdag – fredag.
Vecka 24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka onsdag klockan 11.00 – 12.30. Studiedag, torsdag.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!

Per, Martin, Mia och Lena

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 17 år 5 Vecka 19 år 5 »

Per Blomberg