Sök till Jönsbergska

Vecka 19 år 5

Hej alla barn och föräldrar!

Åter en kortvecka har passerat och vi har kommit en bra bit in i maj månad. Det är ungefär en månad kvar av detta läsår och följande tre veckor är det mycket som kommer att avslutas. Det kommer att vara ett prov varje vecka nu ett tag framöver så det är viktigt att man ser till att planera sin tid ordentligt.
Se nu till att ta till vara på den kommande ledigheten för att vara fullt laddade inför sista tiden den här vårterminen!

Friidrottsdag Borgsmo IP onsdagen den 23 maj år 2018

Onsdagen den 23 maj är det dags för friidrottsdag på Borgsmo IP. Skolans elever får då möjlighet att prova på olika friidrottsgrenar och ges också chansen att visa upp sina framsteg efter ett par veckors träning. Eleverna tävlar dels i en ”basgruppskamp” och dels individuellt. Vi ser fram emot en toppendag fylld med glädje och kamp.

Ombyte och dusch sker hemma.

Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor, vattenflaska, matsäck.

Samling: klockan 08.00 för avprickning hos respektive handledare och uppvärmning tillsammans i basgruppen, därefter följ basgruppens tidsschema (se nedan). Se till att ni håller tiderna!

Lunch: Lägg in er egen lunch i tidsschemat när det passar.

Slut: cirka klockan 15.45

Se separat artikel för mer information:
https://www.jonsbergska.se/component/k2/item/1185-borgsmodagen-23-maj

Läxor och prov:

Engelska: Silvies grupp - har i läxa att repetera de glosor vi har haft denna termin. Läxan ligger ute på One Drive och de ska kunna glosorna muntligt.

SO – Prov på medeltiden vecka 20, onsdag 5B och fredag 5A.

Kemi - prov enligt tidigare avisering under vecka 21 för 5A och 5B. Se utdelad information för planering och tips på studieteknik.

Vårterminen år 2018

Vecka 21. Friidrottsdag Borgsmo, onsdag.
Vecka 23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka fortsätter torsdag – fredag.
Vecka 24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka onsdag klockan 11.00 – 12.30. Studiedag, torsdag.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg och ledighet!

Per, Martin, Mia och Lena

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 18 år 5 Vecka 20 år 5 »

Per Blomberg