Sök till Jönsbergska

Vecka 20 år 5

Hej alla barn och föräldrar!

Vi har haft en riktigt bra vecka med glada barn och strålande sol! Solen ger verkligen alla en stor dos med energi. Härligt!

Nästa vecka är det äntligen dags för den årliga friidrottsdagen på Borgsmo! Vi samlas för avprickning klockan 08.00 och det är egen matsäck som gäller den dagen. För mer detaljerad information titta i tidigare veckobrev eller på vår hemsida.

Idag har eleverna fått hem ett papper som ni behöver läsa igenom angående våra rutiner rörande hantering av personuppgifter. Returnera den påskriven senast fredagen den 25 maj.

Information från skolledningen

Efter vårterminen 2018 måste vi tyvärr meddela att två av våra anställda kommer avsluta sina anställningar på Jönsbergska Idrottsskolan. Det gäller Magdalena Lindström Månsson som har undervisat deltid i franska och engelska sedan 2011 samt Maria Larsson som har undervisat i spanska och engelska sedan två år tillbaka. Att de båda anställningarna avslutas härleds till privat karaktär.

Rekryteringen av ersättare är sedan en tid tillbaka färdig och tjänsterna inför höstterminen 2018 är tillsatta. Skolans ledning och personal tackar Magda och Mia för ett gott arbete hos oss under åren och önskar de båda lycka till och välkomna tillbaka i framtiden!

Ämnen:

Engelska: Silvies grupp har glosor och text till fredag vecka 21.

SO – Vi kommer att arbeta med rollspel kopplat till Vasatiden de sista veckorna innan sommarlovet.

Kemi – prov på kemi och miljö. Provet är på tisdag 22/5 för klass 5A och fredag 25/5 för 5B.

Matematik – prov under vecka 22.

Vårterminen år 2018

Vecka 21. Friidrottsdag Borgsmo, onsdag.
Vecka 23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temaveckan fortsätter torsdag – fredag.
Vecka 24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka onsdag klockan 11.00 – 12.30. Studiedag, torsdag.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!
Per, Martin, Mia och Lena

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 19 år 5 Vecka 21 år 5 »

Per Blomberg