Sök till Jönsbergska

Vecka 22 år 5

Hej alla barn och föräldrar!

Nästa vecka är det dags för den här terminens andra temavecka.

Veckan bjuder på följande:

På måndag är det samling klockan 08.30 i Folkparken. Under dagen kommer eleverna att ges möjlighet att prova på kampsport. Av den anledningen är lämplig klädsel idrottskläder. Utöver detta så ska eleverna även laga sin egen lunch på stormkök. Det de behöver ta med sig själva är dryck till maten och självklart går det bra att ta med egen fika den dagen. Dagen avslutas även där.

Tisdag är det samling utanför badhuset klockan 08.30. Ta med badkläder och handduk! Vi tar oss sedan till skolan för att äta lunch och sedan arbeta med musik och slöjd.

Onsdag är vi lediga för att fira vår nationaldag.

Torsdag och fredag kommer vi att ägna tiden åt att ha hemkunskap, slöjd och NO.

Sista skolveckan:

På måndag är det volleyboll och städdag. Samling klockan 08.00 på läktaren i idrottshallen. Skoldagen slutar ca klockan 14.45.

På tisdag samlas eleverna klockan 08.10 i respektive lag på Mirum Arena på Smedbyfältet. Dagen avslutas ca klockan 14.00.

Ytterligare information kommer i nästa veckobrev!

Vårterminen år 2018

Vecka 23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka fortsätter torsdag – fredag.

Vecka 24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka onsdag klockan 11.00 – 12.30. Studiedag, torsdag.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!
Per, Martin, Mia och Lena

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 21 år 5 Vecka 23 år 5 »

Per Blomberg