Sök till Jönsbergska

Vecka 23 år 5

Hej alla barn och föräldrar!

Då har vi avslutat den sista temaveckan för det här läsåret. Det har varit full arbetslust och eleverna har fått arbeta med många schemabrytande aktiviteter. Alla har arbetat på bra! Nu har vi bara ett par dagar kvar av det här läsåret, tiden har bara rusat iväg! Vad som återstår är följande:

måndag är det volleyboll och städdag. Samling klockan 08.00 på läktaren i idrottshallen. Skoldagen slutar ca klockan 14.45. Se till att ta med en rejäl väska för att få plats med era skolböcker!

tisdag är det vår årliga fotbollsdag. Samling klockan 08.10 i respektive lag på Mirum Arena vid Smedbyfältet. Lagkaptenen meddelar sekretariatet vilka som eventuellt saknas och ansvarar därefter för lagets uppvärmning. Lagkaptenen är under dagen ytterst ansvarig för att laget befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle och att laget uppträder i en sann Fair Play anda med allt vad det innebär. Håll koll på tiden, spelschemat är ganska pressat!

Lunch: Matsäck medtages till Mirum Arena på morgonen. Lägg in er egen lunch i tidsschemat när det passar. (OBS! Ingen elev lämnar Mirum Arena under dagen för att köpa lunch på egen hand, lunchen medtages till arenan till utsatt samlingstid på morgonen).

Onsdagen den 13/6 klockan 11.00 är ni välkomna på vår avslutning i Matteus kyrka.

Vårterminen år 2018

Vecka 24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka onsdag klockan 11.00 – 12.30. Studiedag, torsdag.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg!
Per, Martin, Mia och Lena

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 22 år 5 Vecka 24 år 5 »

Per Blomberg