Sök till Jönsbergska

Vecka 42 år 5

Hej igen alla elever och föräldrar!

Sista ”vanliga” veckan innan lovet har passerat och i veckan har eleverna bland annat skrivit prov och utfört redovisningar. Vi påminner om stugtiden och att det går bra att lägga undan mat till eftermiddagen om man ska vara kvar för att plugga/träna ihop sig. Detta är ett utmärkt tillfälle att göra sina läxor och/eller plugga inför prov för att sedan vara klar när man kommer hem. Vi har alltid personal på plats som kan hjälpa till med studierna.
Nästa vecka är det dags för läsårets första temavecka och denna gång är temat ”IT och media”. Tiderna för denna vecka är kl. 8.30 – 14.30 och schemat i detalj finns på denna länk ->.

Lucia: Luciahäftet är delat med eleverna på OneDrive. De har också fått ett exemplar utskriven att ta med hem och träna på. Eleverna har till v.45 i läxa att lära sig de fyra första låtarna i häftet, vilket är: Sankta Lucia, Goder morgon, Så mörk är natten och Rudolf med röda mulen.

Viktiga datum under höstterminen:

v.43 – Temavecka (IT och media)
v.44 – Höstlov
21 november – Föräldraråd
11-17 december – Temavecka (Språk)
13 december – Lucia och rörelseverk
18 december – Innefotbollsturnering
19 december – Julavslutning i Matteus kyrka kl.15.30 - 17.00.

Vi handledare i år 5 önskar Er en mycket trevlig helg!
Med vänliga hälsningar/
Patrik, Lisen, Joel OCH Tapia

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 41 år 5 Vecka 43 år 5 »

Per Blomberg