Sök till Jönsbergska

Vecka 46 år 5

Hej alla föräldrar och barn!

En vecka med många lärorika timmar och mycket skoj. Nu har träningskläderna kommit! Under fredagens (16/11) BAS-tid lämnar skolan ut en bekräftelse på varje elevs beställning. På bekräftelsen står vad varje elev och vårdnadshavare har beställt och hur mycket som ska betalas. Betalningen med Swish ska vara registrerad senast fredagen den 23/11. Numret till Swish är 1235200787. Medtag bekräftelsekvitto för Swishbetalningen till utlämningsdagen! Det går även bra med kontant betalning. Lägg då pengarna i ett kuvert och märk kuvertet med namn samt BAS-grupp! Kuvertet lämnas vid utlämningstillfället. Utlämningen sker onsdagen den 28/11 vid receptionsdisken i eleventrén. Tiderna för utlämningen är: kl 7:30 - 9:00 samt kl 13:30 - 15:00. Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan, för att inte tappa bort ditt kuvert med pengar om du har med dig ett sådant. OBS! Ta under inga som helst omständigheter med kontanter ner till idrotten under dagen.

Engelska: Text och glosor till fredag, finns på OneDrive.

So – Geografi: Torsdag vecka 48 och vecka 49 kommer eleverna genomföra prov.

Till torsdag vecka 48 ska öva på:

- Europas länder (på Seterra eller på kartorna i ditt so-häfte)

- Bergkedjor, hav, sjöar och två valfria floder som du ska kunna placera ut på kartan. (du läser på din "Europa -naturgeografi"karta i din so-häfte)

- Kunna slå i kartboken och kunna läsa av kartor. (repetera övningarna vi har gjort) Lycka till! Silvie och Joel.

Andra viktiga datum under höstterminen:  

21 november – Föräldraråd kö. 18.30  
11 - 17 december – Temavecka (Estet)  
13 december – Lucia och rörelseverk   
18 december – Innefotbollsturnering   
19 december – Julavslutning i Matteus kyrka kl.15.30 - 17.00  

   Trevlig helg önskar alla vi handledare i åk 5! 
   /Patrik, Lisen, Joel och Alex  

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 45 år 5 Vecka 47 år 5 »

Per Blomberg