Sök till Jönsbergska

Vecka 47 år 5

Hej igen alla elever och föräldrar!

Veckorna flyger fram och nu börjar vintern ge sig tillkänna också, en del snöflingor under veckan men än är det inte riktigt dags för att plocka fram skridskor och skidor.

En vanlig vecka har det varit, med undantag för fredag eftermiddag då vi i år 5 fick besök utifrån. En teatergrupp kom och besökte oss och berättade om hur det ser ut att jobba fram en teaterpjäs/musikal. Detta passar verkligen väl in då eleverna jobbar en hel del med just dessa moment just nu. En trevlig avslutning på veckan, dock utgick idrotten pga av detta besök så ungarna har säkerligen lite ”extraenergi” hemma i helgen:)

Nästa vecka så delas träningskläderna ut på onsdag. Smidigast är att Swisha in betalningen redan fredagen den 23/11 så är det bara att hämta ut kläderna på onsdagen. Numret till Swish är 1235200787. Medtag bekräftelsekvitto för Swishbetalningen till utlämningsdagen! Det går även bra med kontant betalning. Lägg då pengarna i ett kuvert och märk kuvertet med namn samt BAS-grupp! Kuvertet lämnas vid utlämningstillfället. Utlämningen sker onsdagen den 28/11 vid receptionsdisken i eleventrén. Tiderna för utlämningen är: kl 7:30 - 9:00 samt kl 13:30 - 15:00. Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan, för att inte tappa bort ditt kuvert med pengar om du har med dig ett sådant. OBS! Ta under inga som helst omständigheter med kontanter ner till idrotten under dagen.

Boka redan nu in morgonen den 13/12 för ett stämningsfullt luciatåg som våra härliga 5:or står för. De är i full träning inför detta datum så se till att boka upp det i kalendern, det brukar börja runt kl. 8.30 men vi återkommer med mer exakta tider kring arrangemanget. Efter luciatåget så framför år 9 sina rörelseverk så har ni möjlighet att stanna en stund även efter luciatåget så utlovas spektakulära gymnastiska rörelser och danssteg till bra musik.

Vissa år har föräldragrupperna i år 5 tagit tillfället i akt att sälja luciafika nere i korridoren innan luciatåget. Har ni för avsikt att göra detta även detta år för en extra slant in till klasskassorna så maila oss om detta så att vi kan gå ut med info senast veckan innan.

Engelska: Text + glosor till fredag, finns som vanligt på OneDrive

SO: Prov i geografi på torsdag. Vad man ska öva på finns utlagt på OneDrive.

Viktiga datum under höstterminen:

11-17 december – Temavecka
13 december – Lucia och rörelseverk
18 december – Innefotbollsturnering
19 december – Julavslutning i Matteus kyrka kl.15.30 - 17.00

Vi handledare i år 5 önskar Er en mycket trevlig helg!
Med vänliga hälsningar/
Patrik, Lisen, Joel och Tapia

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 46 år 5 Vecka 48 år 5 »

Per Blomberg