Sök till Jönsbergska

Vecka 51 år 5

Hej igen alla elever och föräldrar!

Stort tack för ytterligare en fantastisk termin ihop här på skolan! Veckan rundades av med en fin och stämningsfull julavslutning i kyrkan. Denna höll våra underbara 5:or i, och som de gjorde det! Fantastiska julvärdar och vacker sång, dessutom skötte de sig strålande på alla andra sätt också – en kanonavslutning!

Vi handledare vill även passa på att tacka allra ödmjukast för den fina julklappen, fantastiskt uppskattat. Inte nog att vi låna era juveler under dagtid, vi får presenter för förmånen också.

I måndags redovisade eleverna sina arbeten de jobbat med under temaveckan. Dessutom städades det en del och vi hann också med lite god julfika innan dagens slut.

I tisdags blev det en fartfylld heldag i idrottshallen då det var dags för den årliga fotbollsturneringen. Denna spelades i fadderslingorna och även den var mycket lyckad.

Apropå på fotboll så har det kommit lite info om JB Natta som år 8:s föräldragrupp arrangerar. Den spelas helgen den 16-17/3, vi har bett eleverna kolla upp om de kan och vill vara med i den turneringen och meddela det när vi börjar igen efter nyår. Vi sätter oss då tillsammans med eleverna och gör lag utifrån antal och förutsättningar.

Återigen, stort tack för denna höst, vi ses igen efter nyår.

Viktiga datum inför vårterminen:

7/1: Studiedag 8/1: Varmt välkomna tillbaka till skolan. Obs! Notera de förändringar i schemat som sker till vårterminen. Ändrade start- och sluttider tisdag eftermiddag samt onsdag morgon.

Vi handledare i år 5 önskar Er en God jul och Gott Nytt År!
Med vänliga hälsningar/
Patrik, Lisen, Joel och Tapia

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 50 år 5 Vecka 2 år 5 »

Per Blomberg