Sök till Jönsbergska

Vecka 10 år 5

Hej igen alla elever och föräldrar!

En händelserik vecka har förflutit med Romme som start i måndags. En härlig dag i backarna, obefintlig kö i liftarna och en härlig stämning på upp- och hemresa får sammanfatta resan detta år. Eleverna skötte sig (som vanligt) toppen och tack även till alla er föräldrar som följde med upp denna dag, ni skötte er också toppen:)

År 8:s föräldragrupp måste tyvärr meddela att JB Natta tyvärr utgår pga för få anmälda lag. De som har betalat in anmälningsavgifter får givetvis tillbaka dessa.

Under torsdagen spelade våra duktiga futsal-tjejer SM-finalspel här på hemmaplan. Det hela slutade med två vinster och SM-guld till Jönsbergska! Vi mötte två skolor med ren fotbollsprofil (Aspudden från Stockholm och Änglagårdsskolan från Göteborg). Vi vann matcherna med 4-3 respektive 3-1. Fantastiskt roligt och det finns även en kort filmsekvens på vår hemsida där man kan se när våra härliga 07:or hejar fram tjejerna i slutsekunderna.

Nästa vecka så är det föräldramöte på torsdag kl. 18.00, varmt välkomna hit. Har ni några speciella frågor att ta upp så maila gärna oss i förväg.

Vi passar även på att påminna om att vi åker upp till Himmelstalund på fredag för att finslipa skridskoåkningen igen.

Lagerutförsäljning JBIS-kläder

Kom lite tidigare innan föräldramötet nästa vecka och passa på att fynda billiga idrottskläder. Vi har helt nya kläder från senaste åren som har blivit över, vi rear nu iväg dessa i cafeterian så att de inte bara ligger och samlar damm. Vi har även ett bord med upphittade kläder som man kan kika till på och ta hem det man känner igen, varmt välkomna!

Läxor/prov

Matte: Prov på fredag

Viktiga datum inför vårterminen:

14/3 Föräldramöte kl. 18.00
15/3 Skridskor (em)
v.15 Temavecka
v.16 Påsklov
24/4 Föräldraråd kl.18.30
29-30/4 Prao
6/5 Heldag i Kolmårdens djurpark
22/5 Friidrottsdag på Borgsmo
31/5 Ledigt (klämdag)
v.23 Temavecka
7/6 Ledigt (klämdag)
10/6 Volleybollturnering (på skolan)
11/6 Fotbollsturnering
12/6 Skolavslutning St. Olai kyrka kl. 10.00

Vi handledare i år 5 önskar Er en mycket trevlig helg!
Med vänliga hälsningar/
Patrik, Lisen, Joel & Tapia

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 9 år 5 Vecka 11 år 5 »

Per Blomberg