Sök till Jönsbergska

Vecka 18 år 5

Hej alla elever och föräldrar,

På måndag 6/5 ska vi besöka Kolmården för att fördjupa oss kring hållbar utveckling och levnadsvillkor. Bussen avgår från skolans nedre parkering kl.09.00 med samling kl.08.50. Detta innebär alltså att den första lektionen på morgonen utgår. De elever som bor i Krokek eller närliggande kan få ta sig dit och hem på egen hand om kontakt sker till handledare från er vårdnadshavare. Vi beräknas vara tillbaka på skolan efter kl.16.00 då återresa sker kl.15.30 från Vildmarkshotellets parkering. Då vi kommer att vistas utomhus mestadels av dagen är det kläder efter väder som gäller samt matsäck och fika. Ta också med en extra vattenflaska så ni kontinuerligt under dagen kan fylla på med vätska.

Det är ännu många elever som inte gjort sitt val inför moderna språk till åk 6, som vi informerade om i förra veckobrevet. Vi uppmanar därför er som ännu inte gjort ert val att göra det snarast möjligt!

Viktiga datum inför vårterminen 2019:     

     6/5 Heldag i Kolmårdens djurpark   
17/5 Teatern “Vad äter dig”
22/5 Friidrottsdag på Borgsmo    
28/5 5B:s föräldragrupp (mer info kommer)
31/5 Ledigt (klämdag)    
v.23 Temavecka    
7/6 Ledigt (klämdag)    
10/6 Volleybollturnering (på skolan)    
11/6 Fotbollsturnering  
12/6 Skolavslutning St. Olai kyrka kl.10.00  

Trevlig helg önskar era handledare i åk 5! /Patrik, Lisen, Joel & Tapia  

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 17 år 5 Vecka 19 år 5 »

Per Blomberg