Sök till Jönsbergska

Vecka 19 år 5

Hej igen alla elever och föräldrar!

Veckan började med en trevlig och lärorik dag på Kolmården. Vädret var inte riktigt med oss men eleverna hanterade detta på bästa sätt och var väldigt kreativa med att hitta lunchplats med tak över huvudet :)

Vi har noterat att ett felaktigt datum smugit sig in i de två senaste veckobreven, nämligen datumet för Borgsmo. Datumet är den 21/5 och inget annat! Samlingen är kl. 08.00 och dagen rundas av runt kl. 15.30, mer info kommer i nästa veckas brev.

En liten förändring i idrottsschemat fram till sommaren: 5A har idrott inomhus kommande torsdagar.

På fredag efter lunch är det dags för den uppskjutna teaterföreställningen Vad äter dig på Östgötateatern. Vi släpper eleverna på plats efter avslutad föreställning, runt kl. 13.40. Om ni vill att Ert barn ska gå/åka med oss tillbaks till skolan så maila oss om detta tack.

Prov/läxor:

Engelska: Prov på läs- och hörförståelse samt oregelbundna verb (samlat dokument med de oregelbundna verben ligger på OneDrive). Provet är fredagen den 17/5.

No: Prov på två av våra sinnen, hörseln och synen v21 (onsdag 22/5). Det är delar av kapitel 3 som ska läsas på, s. 46-55. Till provet finns också sammanfattningar på OneDrive i form av två power points fån lektionerna, eleverna kommer även ha ett frågepapper att arbeta med.

Viktiga datum inför vårterminen:

15/5 Vaccination (tjejer)
16/5 5A:s föräldragrupp arrangerar trivselkväll
17/5 Teater: Vad äter dig
21/5 Friidrottsdag på Borgsmo
28/5 5B:s föräldragrupp arrangerar trivselkväll
31/5 Ledigt (klämdag)
v.23 Temavecka
7/6 Ledigt (klämdag)
10/6 Volleybollturnering (på skolan)
11/6 Fotbollsturnering (Mirum Arena)
12/6 Skolavslutning St. Olai kyrka kl. 10.00

Vi handledare i år 5 önskar Er en mycket trevlig helg!
Med vänliga hälsningar/
Patrik, Lisen, Joel & Tapia

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 18 år 5 Vecka 20 år 5 »

Per Blomberg