Sök till Jönsbergska

Vecka 22 år 5

Hej elever och föräldrar,

Här kommer veckobrevet redan nu i och med Kristi himmelsfärd och klämdag.

Nästa vecka är det temavecka. Temat är Idrott och hälsa samt NO med inslag av teater och schemat för åk 5 ser ut som följande:

Måndag 3/6: På förmiddagen ska eleverna vara på Centralbadet och där kommer de att få träna simning och livräddning. Samling kl.08.10 utanför entrén till Centralbadet. På eftermiddagen har eleverna undervisning i NO på skolan.

Tisdag 4/6: Teater på skolan. Skoldagen är mellan kl.08.30-14.30.

Onsdag 5/6: Heldag i Folkparken och där kommer eleverna att få möjligheten att prova på olika grenar i frisbee med hjälp av instruktör Fredrik Celinder, som har många års erfarenhet inom sporten. Samling på skolan kl.08.30. Vi går gemensamt både från och till skolan, önskar någon/några att få avluta skoldagen vid Folkparken behöver en kontakt tas från vårdnadshavare till handledare. Annars avslutas dagen på skolan kl.14.30.

Eleverna kommer under dagen även att få laga sin egen lunch (köttbullar och makaroner) i stormkök. Detta kommer de att få testa på redan nu inför kommande friluftsdag i åk 6. Skolan står för maten. Det går även bra att ha med sig en glasspeng om man vill köpa en glass i KFUM-kiosken under eftermiddagen. Vi uppmanar alla att ta med sig egen vattenflaska för att kunna fylla på ordentligt med vätska under dagen.

Vi vore även tacksamma om du som vårdnadshavare tar dig tid att göra skolans läsårsutvärdering, om du ännu inte gjort den vill säga, då just din åsikt är viktig för oss. Utvärderingen är anonym och ni finner den via följande länk:
https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Viktiga datum inför vårterminen:       

 31/5 Ledigt (klämdag)        
v.23 Temavecka (5/3 Folkparken)
7/6 Ledigt (klämdag)        
10/6 Volleybollturnering (på skolan)        
11/6 Fotbollsturnering (Mirum Arena)         
12/6 Skolavslutning St. Olai kyrka kl. 10.00    

  Vi handledare i åk 5 önskar er alla en skön och trevlig långhelg!
/Patrik, Lisen, Joel & Alex

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 21 år 5 Vecka 23 år 5 »

Per Blomberg