Sök till Jönsbergska

Vecka 41 år 5

Hej alla barn och vårdnadshavare!

Nu lämnar vi en helt vanlig vecka bakom oss och kliver in i en efterlängtad helgsledighet. Skolveckan har egentligen inte utmärkt sig på något sätt förutom att den varit väldigt normal utan schemabrytande aktiviteter eller liknande. Vi har ingen info att delge er utöver läxor, varken från skolledningen eller från någon annan del av personalen på skolan utan önskar er bara en trevlig helg!

Läxor och prov

Vecka 42
Onsdag (5B): Geografiprov
Fredag (5A): Geografiprov

Engelska år 5 har i läxa till fredag att repetera alla de glosor vi har haft från v. 36-41. De ska kunna de muntligt men det är givetvis bra att repetera stavningen också. Svenska - vi har under veckan skrivit deckare, vilket vi kommer fortsätta med nästa vecka. Eleverna har då tre lektioner på sig att skriva. De som inte blir färdiga har i läxa att slutföra hemma eller på stugtid. Jag finns på stugan tisdag 22 oktober och hjälper de som haft ont om tid eller vill förfina sina texter innan inlämning. Texten lämnas in senast onsdag 23 oktober. /Joel

SO - Utifrån elevernas önskemål har de under fredagens BAS (v. 39) fått ut vad de ska kunna till geografiprovet. Vi är fortfarande i början av arbetsområdet vilket gör att vi går igenom punkterna fortlöpande under kommande lektioner. För att kunna plugga på till provet behöver man sitt läs- och arbetshäfte samt varit närvarande och deltagit vid föreläsningar, filmer, diskussioner och arbete med arbetsblad. Tappar någon bort lappen finns den att tillgå på OneDrive.

Datum att hålla reda på under höstterminen:

Vecka 43 Temavecka
Vecka 44 Höstlov
Onsdag 20/11 Föräldraråd 18.00
Vecka 50 Temavecka
Fredag 13/12 Lucia och rörelseverk
Tisdag 17/12 Innefotbollsturnering
Onsdag 18/12 Julavslutning Matteus 15.30-17.00

Trevlig helg!
Önskar Sofie, Katja, Joel, Alicia och Eva.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 40 år 5 Vecka 42 år 5 »

Per Blomberg