Sök till Jönsbergska

Vecka 45 år 5

Hej alla barn och vårdnadshavare!

Nu har vi jobbat oss igenom första veckan tillbaka efter lovet och det har varit jättekul att få träffa alla elever igen och höra vad de har gjort under lovet. Under veckan så har 5A fått prova på självförsvar med Ingemar från Kempo, något som såg ut att uppskattas av eleverna. 5B kommer även de att få prova på men lite senare under hösten.

Luciaträning

Under lovet och fram tills den 13/12 har eleverna i årskurs 5 ett antal låtar att öva in för att försöka lära sig utantill. Dessa är Sankta Lucia, Rudolf med Röda Mulen, Staffans Sång, Nu Tändas Tusen Juleljus och Tänd Ett Ljus. Eleverna har fått ett varsitt häfte i handen men texterna till låtarna finns även på OneDrive om man skulle råka glömma sitt häfte i skolan.

Gardasilvaccination

De tjejer som tillsammans med vårdnadshavare har beslutat att vaccinera sig med Gardasil kommer att göra det på morgonen den 15/11. Hanna kommer in veckan innan och pratar med tjejerna och förbereder dem för vad som ska hända.

Läxor

Engelska: (Silvies och Katjas grupp) kunna läsa och översätta texten på s 22 samt glosorna som ligger på onedrive i respektive grupp. Glosorna finns även på www.glosor.eu

Datum att hålla reda på under höstterminen:

Onsdag 20/11 Föräldraråd 18.00
Vecka 50 Temavecka
Fredag 13/12 Lucia och rörelseverk
Tisdag 17/12 Innefotbollsturnering
Onsdag 18/12 Julavslutning Matteus 15.30-17.00

Trevlig helg! Önskar Sofie, Katja, Joel, Alicia, Louise och Eva.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 43 år 5 Vecka 46 år 5 »

Per Blomberg