Sök till Jönsbergska

Vecka 16 år 6

Hej alla elever och föräldrar!

Det börjar närma sig praodagarna och vi vill påminna om att vi vill ha in praolappen senast på torsdag 3 maj vecka 18 men gärna så snart som möjligt så att vi kan kontrollera att alla har en plats.

Nationella proven i matematik är genomförda och eleverna kommer att få sitt resultat under vecka 21 då har vi rättat alla prov. Om man vill får man titta på sitt prov men proven får inte lämna skolan på grund av sekretess. Om man som vårdnadshavare vill titta på proven är man välkommen hit till skolan för att göra det.

I engelska håller vi just nu på med att förbereda oss inför nationella provet. Vi har jobbat med grammatik och under fredagens lektion fick eleverna en skrivuppgift. De i 6B som inte har hunnit klart med sin skrivuppgift får i läxa att göra klart den till på tisdag. Då ska eleverna nämligen få jämföra med andra elevtexter som är bedömda och därefter jämföra med sin egen.

Viktiga datum

Vecka 17

Onsdag: Föräldraråd

Vecka 18

Måndag, tisdag: Lov
Onsdag: NP engelska
Torsdag: Sista dag att lämna in praolapp
Fredag: NP engelska

Vecka 19

Torsdag, fredag: Lov

Vecka 20

Måndag: Prao år 6
Tisdag: Prao år 6

Vecka 21

Tisdag: SO-prov Politik och demokrati
Onsdag: Friidrottsdag Borgsmo

Vecka 22

Torsdag: Prov matematik Kap 5 Geometri

Vecka 23: Tema

Onsdag: Lov

Vecka 24

Måndag: Volleybollturnering
Tisdag: Fotbollsturnering
Onsdag: Skolavslutning Matteus kyrka kl. 11.00-12.30

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 15 år 6 Vecka 17 år 6 »

Per Blomberg