Sök till Jönsbergska

Vecka 21 år 6

Hej alla elever och föräldrar!

Nu börjar vi närma oss slutet av terminen, nästa vecka är den sista veckan med ordinarie schema. I engelska arbetar vi med ett arbete i realia där eleverna ska få göra sin egen turistbroschyr om Australien. Vi har även börjat med planeringen inför cyklingen till Mem. Eleverna är indelade i grupper som ska planera och tillaga sin egen mat på stormkök. På torsdag kväll kommer vi att grilla då är alla som vill och har möjlighet välkomna. Vi grillar hamburgare till eleverna men ta gärna med en picknickkorg till er så äter vi kvällsmat tillsammans och umgås. Vi undrar om det finns några stormkök (med brännare) som eleverna kan låna med sig. Kolla gärna där hemma i gömmorna.

Under veckan har vi delgivit resultaten från nationella proven i matematik och engelska. Det som är viktigt är att detta är ett provbetyg och alltså är en del av bedömningen av hela terminen. Det betyder alltså att provbetyget inte behöver bli detsamma som terminsbetyget i respektive ämne.

Jönsbergska Idrottsskolan sätter alltid eleverna i fokus. För att säkerställa skolans kvalité och målsättning utvärderas verksamheten ständigt. Varje år genomförs en enkätundersökning bland såväl elever, föräldrar som personal. Enkäten undersöker hur varje enskild undersökningsgrupp ser på verksamheten, vad som är bra och vad som bör förbättras. Resultatet av undersökning hjälper skolan att utvecklas, redovisar skolans kvalité, vägleder beslutsfattare, stärker kontakten mellan skolan och hemmet samt bidrar till elevernas delaktighet i verksamheten.

Länk till läsårsutvärdering för vårdnadshavare: https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Sista datum för att delta i läsårsutvärdering för vårdnadshavare är tisdagen den 12 juni. Tack för din medverkan!


Inbjudan till en familjeaktivitet som trivselgruppen i 6A anordnar

Inbjudan till familjeaktivet den 5 juni klockan 18.00 – 20.00

Packa er picknick korg, något att sitta på och kom till Himmelstalundsfältet. För att alla ska hitta varandra samlas vi intill parkeringen vid badet strax innan klockan 18. Vi kommer att anordna en femkamp där alla kan deltaga.

Anmäl er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0735450994 senast söndagen den 3 juni. Varmt välkomna!

Klassföräldrarna i 6A VT-2018

Ha en trevlig helg!
/Handledarna i 6:an

Viktiga datum

Vecka 22

Torsdag: Prov matematik Kap 5 Geometri

Vecka 23: Tema

Onsdag: Lov
Torsdag: Cykling
Fredag: Cykling

Vecka 24

Måndag: Volleybollturnering
Tisdag: Fotbollsturnering
Onsdag: Skolavslutning Matteus kyrka kl. 11.00-12.30

Senast ändrad 2018-05-25
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 20 år 6 Vecka 22 år 6 »

Per Blomberg