Sök till Jönsbergska

Vecka 22 år 6

Hej alla elever och föräldrar!

Nästa vecka är det temavecka igen och denna gång är det tema hälsa och idrott. På måndag kommer vi att samlas kl. 08.30 i entrén på centralbadet. Vi simmar och badar fram till lunch. Lunch äter vi på skolan. Tag med badkläder och handduk. På eftermiddagen kommer vi att ha NO med inriktning på olika slags beroenden, tex spel, alkohol eller tobak. På tisdag förmiddag börjar vi kl. 08.30 i basrummen där vi fortsätter vårt arbete med beroende. På eftermiddagen kommer eleverna att slutföra sin planering kring cyklingen till Mem. Vi avslutar båda dagarna kl. 14.30.

Cykling till Mem

Samling på nedre parkeringen vid posten kl. 08.30. Vi beräknar att vara hemma runt 12.00 på fredagen och då avslutar vi dagen. Eleverna har fått information angående planering och inköp av mat. Vi planerar att grilla runt kl 18.00 på torsdagskvällen då är ni välkomna att ta med en picknick –korg och umgås med oss.

Viktiga datum

Vecka 23: Tema

Måndag: Samling kl. 08.30 Centralbadet
Tisdag: Samling kl. 08.30 basrummen
Onsdag: Lov
Torsdag: Cykling
Fredag: Cykling

Vecka 24

Måndag: Volleybollturnering
Tisdag: Fotbollsturnering
Onsdag: Skolavslutning Matteus kyrka kl. 11.00-12.30

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 21 år 6 Vecka 24 år 6 »

Per Blomberg