Sök till Jönsbergska

Vecka 45 år 6

Hej alla elever och föräldrar!

Så har vi kommit in i november månad, tiden bara rusar förbi!

Nästa vecka kommer vi att få besök av elever som är intresserade av att börja på skolan under höstterminen år 2019. Vi hälsar dem alla hjärtligt välkomna och tar väl hand om dem under kommande vecka.

Halloweendisco! Äntligen! Ikväll öppnas Jönsbergskas café upp för halloweendisco. Kom gärna utklädd! Alla vampyrer, häxor och spöken är välkomna.

Under kvällen anordnas disco, tävling och spökvandring m.m. Kiosken håller öppet för godsaker. Gäller för elever i år fyra till sex på Jönsbergska. Har du ett syskon eller en kompis som vill följa med är de också välkomna.

Halloweendiscot håller på mellan klockan 18.30-21.00. Inträde 20 kronor. Swish fungerar även som betalningsmetod. Arrangörer är klass 8A.

Läxor och prov till vecka 46:

Engelska – Luisa/Agnetas grupp – oregelbundna verb som ligger på OneDrive.

Silvies grupp - har i läxa till fredag v.46 att repetera tidigare glosor. Alla aktuella glosor har de fått ut och de finns som vanligt på OneDrive. Du ska kunna glosorna muntligt och skriftligt!

Spanska - Prov - All information om provet samt översättningar från kapitel 1-5 finns på OneDrive.

Matematik: matematikprov fredag 16 november (kapitel ett och två). Enligt tidigare avisering i planering och provschema.

Trevlig helg önskar era handledare, Per, Martin, Lena, Agneta och Mia.

Viktiga datum under höstterminen:

v.47 onsdagen den 21/11 föräldraråd kl. 18.30
v.50-51 Temavecka tisdagen den 11/12 – måndagen den 17/12, torsdagen den 13/12 lucia och rörelseverk. Löpande under den veckan kommer vi även att genomföra muntliga NP.
v.51 tisdagen den 18/12 fotbollsturnering, onsdagen den 19/12 julavslutning i Matteus kyrka kl. 15.30 – 17.00.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 43 år 6 Vecka 46 år 6 »

Per Blomberg