Sök till Jönsbergska

Vecka 7 år 6

Hej elever och föräldrar!

Tiden går onekligen väldigt fort. Vi är redan framme vid sportlovet. En tredjedel av vårterminen är avverkad.

Här kommer en hälsning från Maria:

TACK!

Jag vill tacka alla härliga elever för det underbara avslutet ni gjorde för mig förra fredagen! Tack för allt jag fick av er! Presenter, blommor, tårtor, fina kort och små lappar med fina ord och sist men inte minst alla underbara kramar jag fick av er alla! Ni är helt oslagbara! Jag kommer att bära med mig detta minne länge och ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta! Ni är helt enkelt BÄST!

Jag vill självklart även passa på att tacka alla föräldrar för fina år tillsammans! Vilka fina barn ni har! Många kramar Mia❤

Idag har eleverna fått information med sig hem om en studie som Malin genomför under våren. Det är en del av hennes examensarbete som speciallärare med inriktning mot matematikutveckling. Hon söker elever i årskurs 6 som kan tänka sig att ställa upp och genomföra ett antal tester. Läs gärna igenom informationen och returnera svarstalongen om ert barn kan tänka sig att vara med. Tack på förhand!

Veckan efter lovet så är det handbollsturnering för år sex på måndag den 25 februari mellan klockan 12.00 – 14.00. Samling för alla elever 11.40. Det vanliga schemat gäller fram till lunch. Efter turneringen gäller ordinarie schemat (om inte annat meddelas).

En ändring bland “viktiga datum” Matteus renoveras under år 2019 så sommaravslutningen blir i S:t Olai kyrka den 12/6 med start klockan 10.00.

Vi hoppas att ni alla får ett härligt sportlov och kommer tillbaka utvilade och glada måndagen den 25 februari.

Hälsningar från,
Rebecca, Martin, Per, Agneta och Lena.

Viktiga datum:

18 – 22 februari: Sportlov
4 mars: Romme
13 mars: föräldramöte
8 och 10 april: NP engelska
24 april: föräldraråd klockan 18.30
6 och 8 maj: NP matte
22 maj: friidrottsdag på Borgsmo
23 – 24 maj: friluftsliv med cykling och övernattning i tält (preliminärt)
31 maj: ledigt (klämdag)
7 juni: ledigt (klämdag)
10 juni: volleybollturnering (på skolan)
11 juni: fotbollsturnering 
12 juni: Skolavslutning i St Olai kyrka klockan 10.00.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 6 år 6 Vecka 9 år 6 »

Per Blomberg