Sök till Jönsbergska

Vecka 10 år 6

Hej elever och föräldrar!

Vilken start på veckan vi fick! Rommedagen bjöd på fin skidåkning.

Nästa vecka är det dags för föräldramöte. Mejla gärna frågor, som ni vill ta upp, till Per. Vi ses på onsdag 13/3 klockan 18.00 i skolans matsal.

Lagerutförsäljning JBIS-kläder

Kom lite tidigare innan föräldramötet nästa vecka och passa på att fynda billiga idrottskläder. Vi har helt nya kläder från senaste åren som har blivit över, vi rear nu iväg dessa i cafeterian så att de inte bara ligger och samlar damm. Vi har även ett bord med upphittade kläder som man kan kika till på och ta hem det man känner igen, varmt välkomna!

Under torsdagen spelade våra duktiga futsal-tjejer SM-finalspel här på hemmaplan. Det hela slutade med två vinster och SM-guld till Jönsbergska! Vi mötte två skolor med ren fotbollsprofil (Aspudden från Stockholm och Änglagårdsskolan från Göteborg). Vi vann matcherna med 4-3 respektive 3-1. Fantastiskt roligt!

Klasskassan i klass 6A

En påminnelse från Lina, klassförälder i 6A: Det är dags att betala in 220 kr för denna termin: 5323 33 89795 (SE-banken) Märk er betalning med elevens namn!

Glada hälsningar från,
Rebecca, Martin, Per, Agneta och Lena

---

Läxor till nästa vecka

Engelska: Silvies grupp har grammatikuppgifter om dåtid som ska lämnas in på fredag, 15 mars. Luisas och Agnetas grupp har oregelbundna verb som ligger på Onedrive.

Spanska: Fraser som ligger på OneDrive.


Viktiga datum

13 mars: föräldramöte klockan 18.00
8 och 10 april: NP engelska
24 april: föräldraråd klockan 18.30
6 och 8 maj: NP matte
21 maj: friidrottsdag på Borgsmo
23 – 24 maj: friluftsliv med cykling och övernattning i tält
31 maj: ledigt (klämdag)
7 juni: ledigt (klämdag)
10 juni: volleybollturnering (på skolan)
11 juni: fotbollsturnering 
12 juni: Skolavslutning i St Olai kyrka klockan 10.00.

Senast ändrad 2019-03-13
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 9 år 6 Vecka 11 år 6 »

Per Blomberg