Sök till Jönsbergska

Vecka 22 år 6

Hej elever och föräldrar!

Terminen närmar sig sitt slut. I veckan hade eleverna sin sista ordinarie skolvecka och nästa vecka är det dags för läsårets sista temavecka.

Temavecka

För åk 6 ser upplägget för temaveckan ut på följande sätt:

Måndag förmiddag: NO (biologi).
Måndag eftermiddag: Idrott på eftermiddagen (Volleyboll – medtag idrottskläder).

Tisdag förmiddag: Planering inför vandringen i höst.
Tisdag eftermiddag: NO (biologi).

Onsdag förmiddag: Badhuset - livräddning och fri lek. OBS! Samling klockan 08.10 utanför Centralbadets entré. Medtag badkläder.
Onsdag eftermiddag: Fortsatt planering inför vandringen i höst.

Eleverna är lediga torsdag och fredag.

Vandring

I början av höstterminen är det dags för nästa friluftsäventyr. Vi beger oss då ut på vandring. Denna gång kommer vi att hålla till i området kring Kolmården. För 6a (blivande 7a) sker vandringen den 22 - 23 augusti och för 6b (blivande 7b) den 29-30 augusti. Vi skulle behöva hjälp med transport. Vi ber er därför redan nu att se över möjligheterna till att hjälpa till. Det är cirka 23 km från Norrköping enkel väg till övningsterrängen. Vi har redan fått några svar och tackar er för ert engagemang och snabba återkoppling. Tack vare er hjälp har vi möjlighet att bedriva dessa roliga aktiviteter. Ifall fler har möjlighet, vänligen hör av er till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Skriv då gärna också vilken typ av fordon och vilka lastmöjligheter ni har, antal platser, och vilka sträckor (dit, tillbaks eller både och) ni har möjlighet att hjälpa till med. Vi tar tacksamt emot all hjälp!

Fler detaljer om vandringen kommer inom kort, men vi ber er redan nu att börja se över tillgången till skor och väska som är lämpliga för vandring. Har ni tillgång till kängor är det att rekommendera, annars går det att använda vanliga gymnastikskor. En rekommendation är också att väskans storlek är på minst 60 liter (70-80 liter är att föredra) och anpassad till den som ska bära den. Försök att låna väska och kängor. Om ni vill införskaffa vandringskängor och vandringsväska rekommenderar vi att leta efter begagnade prylar för att spara en slant. Några har meddelat att de har tillgång till tält och stormkök. Ifall det finns fler som har möjlighet att ta med sig tält skulle det underlätta mycket. Tack på förhand!

Läsårsutvärdering för vårdnadshavare

Nu är det dags för läsårsutvärderingen för vårdnadshavare. Alla vårdnadshavare ges möjlighet att utvärdera läsåret utifrån en rad aspekter. Vi läser alla utvärderingar och just din åsikt är viktig. Utvärderingen är anonym.

Klicka på länken utvärdering 2018-2019 och följ instruktionerna.

Böcker

Vi ber alla elever som inte redan gjort det, att lämna tillbaka kursböcker i de olika ämnena till respektive lärare under nästa vecka.

Trevlig helg önskar,
Rebecca, Martin, Per och Lena

Läxor till vecka 22

Inga läxor.

Viktiga datum:

7 juni: ledigt (klämdag)
10 juni: volleybollturnering (på skolan)
11 juni: fotbollsturnering
12 juni: Skolavslutning i St Olai kyrka klockan 10.00.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 21 år 6 Vecka 23 år 6 »

Per Blomberg