Sök till Jönsbergska

Vecka 23 år 6

Hej,

Vi närmar oss slutet av läsåret och slutet av årskurs sex. Året har gått riktigt fort!

I höst börjar eleverna sjuan och går då formellt på högstadiet. Det innebär helt nya kunskapskrav som gäller år sju till nio. Vi lämnar alltså kunskapskraven som har gällt under år fyra till sex. I bedömningssystemet Nova nollställs allt från och med terminsstarten i augusti (i och med att det är nya kunskapskrav).

Avslutningsveckan ser ut på följande sätt:

Måndag 10 juni

Eleverna samlas i klassrummen klockan 08.10. Vi kommer att samla in skolböcker (ta med om du har böcker hemma) samt grovstäda elevskåpen och klassrummet. När städningen är avklarad så är det dags för volleybollturnering. Turneringen startar klockan 09.45. Grundspelet avslutas runt klockan 11.15. Sexorna äter lunch klockan 12.00. Därefter är samlas eleverna för slutstädning i klassrummen. Slutspelet i volleybollturneringen startar klockan 13.30. Dagen är slut cirka klockan 14.45.

Tisdag 11 juni

Eleverna samlas klockan 08.10 i respektive lag på Mirum Arena på Smedbyfältet. Eleverna tar med matsäck för dagen, ingen skollunch serveras. Observera att inga elever får lov att lämna Mirum Arean under dagen. Det gäller oavsett skäl (t.ex. glömt lunch eller annat).

Finalerna spelas klockan 13.10 (år 4-6) och klockan 13.30 (år 7-9). Dagen avslutas efter prisutdelning cirka klockan 14.00.

Onsdag 12 juni

Eleverna samlas i Vasaparken klockan 09.20 (vid lekplatsen). Vi kommer att dela ut betyg och samlas för att gå gemensamt till S:t Olai kyrka. Avslutningen i kyrkan startar klockan 10.00.

Trevlig nationaldag och långhelg önskar,
Per, Lena, Martin och Rebecca

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 22 år 6

Per Blomberg