Sök till Jönsbergska

Vecka 40 år 6

Hej på er

Vi har haft en bra vecka som avslutades med en halvdag orientering. Om någon missat dagens orientering så är omspringet på tisdag 8 oktober kl 14, samling vid Tjalvestugan.

Uteidrotten är över för denna termin - från och med måndag är all idrott inomhus.

En hälsing från skolledningen:

Vi har glädjen att meddela att skolan har förlängt hyresavtalet med Lundbergs från HT 2020! En förutsättning för denna förlängning var att skollokalerna får en rejäl uppdatering/uppfräschning utav ytskikt tillsammans med ytterligare åtgärder för att uppnå bästa möjliga arbetsmiljö. Skolan kommer således genomgå en omfattande renovering till skolstart HT 2020, den absolut största uppdateringen utav lokalerna sedan skolan slog upp portarna år 2005. Alla delar kommer inte hinna färdigställas under nästa sommar utan punktinsatser kommer behöva göras under detta läsår för att få alla delar klara till hösten. Vi gör vårt yttersta för att renoveringen inte ska störa vår ordinarie verksamhet på något sätt, men ber er att ha överinseende med att vissa arbeten pågår parallellt med elevernas skoldagar - vilket såklart kan kräva en del flexibel hantering. Vi förbereder och informerar givetvis berörda elever här på skolan då det blir aktuellt. Vid eventuella frågetecken kontakta Patrik Andersson.

Läxor:

Spanska år 6 - Text + glosor (från Vale 7 - Capítulo 3) till onsdag 9/10. Glosorna finns på OneDrive.

Engelska: Prov på hör- och läsförståelse tisdag + fredag v.41. Träna gärna lite extra hemma inför detta på förslagsvis: https://www.esl-lab.com, https://www.lyricsgaps.com

Trevlig helg!
/ Lisen, Joel, Tapia och Patrik

Viktiga datum under höstterminen:

21-25/10 Temavecka
v.44 Höstlov
20/11 Föräldraråd för klassernas representanter (kl.18.00)
10-13/12 + 16/12 Temavecka
17/12 Fotbollsturnering
18/12 Julavslutning Matteus kl.15.30-17.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 39 år 6 Vecka 41 år 6 »

Per Blomberg