Sök till Jönsbergska

Vecka 43 år 6

Hej på er i år 6

Nu är temaveckan förbi och vi hoppas att våra elever har fått med sin lite tankar, insikter och kunskap kring nätetikett och vad lagen säger om brott på nätet. De har även haft en förmiddag med badminton och en halvdag med spökboll ihop med sin fadderslinga – vid båda tillfällen så bjöd de på ett bra spel och skön kämparglöd.

Nu har träningskläderna äntligen kommit! Under BAS-tiden på fredag den 25/10 lämnar skolan ut en bekräftelse på varje elevs beställning. På bekräftelsen står det vad varje elev och vårdnadshavare har beställt och hur mycket som ska betalas in. Betalningen görs via Swish och var då noggranna med att ange elevens FÖRNAMN EFTERNAMN KLASS i "Meddelande". Se exempel: Fred Asp 6A .

Betalningen via Swish ska vara registrerad senast onsdag den 6/11. Numret till Swish är 123 520 07 87. Medtag även bekräftelsekvitto för Swish-betalningen till utlämningsdagen! Utlämningen sker fredag den 8/11 vid styrelsekontoret. Tiderna för utlämningen är mellan: kl.07:30 - 9:00 samt kl.15:30 - 16:30. Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan och förvarar dem i plåtskåpet under dagen.

Nu tar vi lov en vecka. Veckan efter lovet är en vanlig skolvecka, inga schemabrytande aktiviteter.

Läxor:

Engelska: Text och glosor till fredag. Finns på OneDrive.

Tyska: Prov onsdag. Se ABB, glosövningar på glosor.eu, samt repetitionshäfte som delats ut och gåtts igenom under lektionstid. 

Viktiga datum under höstterminen:    

v.44 Höstlov    
20/11 Föräldraråd för klassernas representanter (kl.18.00)    
10-13/12 + 16/12 Temavecka    
17/12 Fotbollsturnering    
18/12 Julavslutning i S:t Olaikyrkan (kl.15.30 - 17.00)    

  Vi önskar er alla en trevlig helg och alla elever önskar vi dessutom ett härligt höstlov! 
/Patrik, Joel, Lisen och Alex 

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 42 år 6 Vecka 45 år 6 »

Per Blomberg