Sök till Jönsbergska

Vecka 45 år 6

Hej!

Nu är vi igång igen i vanlig ordning efter att ha laddat på batterierna under höstlovet. Under lovet har det hänt en hel del här på skolan och nu är klassrummen i etapp 1 färdigrenoverade, vilket innebär att år 6 har fått flytta in i nya, fina och fräscha salar. Det är av stor vikt att vi allihop fortsättningsvis hjälps åt med att vara rädda om våra nyrenoverade lokaler för att behålla den trivsamma skolmiljön. Varje klassrum är dessutom utrustade med egna, nya, Smartboards.  

Fredagen den 15/11 spelar våra pojkar och flickor Skol SM i fotboll och möter Junedalsskolan från Jönköping. Matcherna spelas på Fastighetsteknik Arena i Lindö.

Idrott: Eleverna har påbörjat arbetsområdet ”Musikvideo” där de blivit indelade i mindre gruppen och ska i dessa grupper tillsammans välja ut en låt som de ska skapa en egen koreografi till. Slutligen spelas detta in i form av en musikvideo. Parallellt med dansen är temat även basket och gymnastik.

Engelska: Text + glosor till fredag.

Matematik: Prov fredag – kap 2

Spanska: Glosor "Los números 50-100" till onsdag 13/11. Glosorna finns på OneDrive och i Vale 7 s.85.

Viktiga datum under höstterminen:       

20/11 Föräldraråd för klassernas representanter (kl.18.00)    
10-13/12 + 16/12 Temavecka    
17/12 Fotbollsturnering    
18/12 Julavslutning i S:t Olaikyrkan (kl.15.30 - 17.00)    

Trevlig helg önskar vi handledare i år 6.
  /Patrik, Lisen, Joel och Alex 

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 43 år 6 Vecka 46 år 6 »

Per Blomberg