Sök till Jönsbergska

Vecka 13 år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Denna vecka har varit fullspäckad, fartfylld och väldigt rolig. Eleverna har i sina fadderslingor planerat, skapat och marknadsfört olika produkter och tjänster som de alla fick presentera under torsdagens mässa. Eleverna har varit väldigt kreativa och verkligen visat prov på "Entreprenörskap", som var veckans TEMA. Vi har också hunnit med fördjupning i privatekonomi och en innebandyturnering, som spelades tillsammans med år 6.

Från och med i höst ändrar Norrköpings kommun sina rutiner för modersmålsundervisning. De elever och vårdnadshavare som är berättigade till och som önskar delta i modersmålsundervisning from ht 2018 ska fylla i blanketten som ni hittar i bifogad länk. Skriv ut, signera och lämna in blanketten till rektor på den skola som eleven ska gå på det aktuella läsåret som ansökan avser. Blanketten hittar ni här https://norrkoping.eforms.se/oversikt/flow/44

Måndag vecka 15 har grupp 1 i 7B NO-labb och på tisdagen har grupp 2 i 7A.

Fredag vecka 15 kommer eleverna att genomföra simning och livräddning vid vatten som är en del av idrottsämnet. Detta sker i Medley där eleverna slutar ca kl.14.30 på plats. Idrotten för denna dag blir då inställd vilket innebär att 7B får förlängd sovmorgon och börjar dagen med engelska kl.10.50. Även 7A får sovmorgon då vi har flyttat svensklektionen på morgonen till kl.09.40. Denna dag medtar eleverna simkläder istället för idrottskläder.

Nu önskar vi alla elever och föräldrar en glad påsk och till er elever ett härligt påsklov.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Maria Larsson, Luisa Sandell, Maria Lundberg

VT-17:

v.14. Påsklov
v.17. Föräldraråd, onsdag kl.18.30.
v.18. Klämdag, måndag. Första maj, tisdag.
v.19. Kristi himmelfärd, torsdag. Klämdag, fredag.
v.21. Friidrottsdag Borgsmo, onsdag.
v.23. Temavecka, måndag - tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka forts torsdag - fredag.
v.24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka, onsdag. Studiedag, torsdag.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 12 år 7 Vecka 15 år 7 »

Per Blomberg