Sök till Jönsbergska

Vecka 21 år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Borgsmodagen bjöd på sol, värme, skratt och fina resultat! Tack alla sjuor för att ni är så underbara att hänga med och så bra! Något ni inte är så bra på däremot är att lämna in lappar av olika slag, minns ni praolappen vi tjatade om? Nu är det dags att tjata om GDPR lappen! Snälla, ta med den så fort vårdnadshavare har skrivit under den!

Utvärdering 

Jönsbergska Idrottsskolan sätter alltid eleverna i fokus. För att säkerställa skolans kvalité och målsättning utvärderas verksamheten ständigt. Varje år genomförs en enkätundersökning bland såväl elever, föräldrar som personal. Enkäten undersöker hur varje enskild undersökningsgrupp ser på verksamheten, vad som är bra och vad som bör förbättras. Resultatet av undersökning hjälper skolan att utvecklas, redovisar skolans kvalité, vägleder beslutsfattare, stärker kontakten mellan skolan och hemmet samt bidrar till elevernas delaktighet i verksamheten.

Länk till läsårsutvärdering för vårdnadshavare: https://www.jonsbergska.se/nova2/utvardering_foralder.php

Sista datum för att delta i läsårsutvärdering för vårdnadshavare är tisdagen den 12 juni. Tack för din medverkan!


I höst skall ni ut och paddla och nedan följer info kring paddlingen:

Paddling

På Jönsbergska startar vi alltid åttan med en paddling. Syftet är dels att arbeta med kunskapskraven i idrott och hälsa som handlar om friluftsliv och dels att arbeta med gruppsammansättning och stärka gemenskapen i klassen. Eleverna ska själva laga mat på stormkök, vilket de får 50 kr/ elev av från skolan för de två uteblivna luncherna på skolan (på fredagen får eleverna äta lunch på skolan om de vill).

8B paddlar 22-24 augusti och 8A 29-31 augusti. Vi samlas på skolan 8.30 på onsdagen och avslutar paddlingen ca.11.00 på fredagen vid Tyrislöt. För att det här ska vara möjligt så behöver vi hjälp med skjuts. Vi vänder oss därför till er föräldrar och ber om hjälp. Det tar ca.1 timme från skolan ut till Tyrislöt. Ni som har möjlighet att hjälpa till skickar vänligen mail till Martin (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) så snart som möjligt.

Läxor/prov:

Franska: Eleverna har läxa till på måndag där de ska kunna böja verbet "faire" i presens. Finns på OneDrive. ”Je fais, tu fais, il/elle/on fait, nous faisons, vous faites, ils font”.

Tyska: På måndag nästa vecka har eleverna skriftligt prov. Se ABB samt förra veckans veckobrev för mer information. På onsdag fortsätter eleverna med muntliga prov för dem som inte hanns med denna vecka.

Spanska: Muntlig redovisning ”snacket på tåget”.

Kemi: Förhör på kemi nästa vecka där 7a har på onsdag och 7b på torsdag. De förbereder sig genom att läsa sida 64-70.

Gällande laborationerna nästa vecka så är det ingen grupp som har lab. Om de vill kan dem komma och få hjälp med att läsa på inför förhöret, annars får eleverna sovmorgon.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Maria Larsson, Luisa Sandell, Maria Lundberg

VT-18:

v.23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka forts torsdag – fredag.
v.24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka, onsdag kl.11.00-12.30. Studiedag, torsdag.

Senast ändrad 2018-05-25
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 20 år 7 Vecka 22 år 7 »

Per Blomberg