Sök till Jönsbergska

Vecka 22 år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Nu har vi lämnat den sista veckan enligt ordinarie schema bakom oss och vi blickar framåt mot ett efterlängtat och välförtjänt sommarlov. Innan vi kan slappna av har vi dock en hel del annat kul som ska genomföras. Först ut har vi en temavecka, där vi kommer att planera inför paddling i åk.8 som därefter följs av en rad friluftsdagar i sportens anda.

Temaveckan följer som vanligt tiderna kl.08.30-14.30 förutom onsdag där eleverna är lediga för att fira Nationaldagen. På måndag eftermiddag ska eleverna också iväg till Himpafältet för samkväm tillsammans med en rad olika aktiviteter som exempelvis bågskytte. Avslut den dagen sker på plats. I övrigt kommer eleverna befinna sig på skolan resten av veckan.

Som jag mejlade ut till er föräldrar så kommer 7b att ha en trivselkväll som avslutning inför sommaren med brännboll och korvgrillning 5/6 kl.18.00 på Himpafältet, vid badet. Anmälan med antal personer per familj sker till mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 1/6 (alltså idag fredag).

Vi påminner återigen om anmälan till skjuts inför paddlingen i höst. Vi har fått in några stycken men är tyvärr långt ifrån fyllt alla platser. 8B paddlar 22-24 augusti och 8A 29-31 augusti.

Samling dessa dagar är onsdag kl.08.30 på skolans övre parkering och avslutas ca. kl.11.00 på fredagen vid Tyrislöt. Det tar ca.1 timme från skolan ut till Tyrislöt. Ni som har möjlighet att hjälpa till med skjuts skickar vänligen mail till Gusten (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) så snart som möjligt.

Tack för gott samarbete era handledare/
Martin Gustafsson, Dennis Svensson, Maria Larsson, Luisa Sandell, Maria Lundberg

v.23. Temavecka, måndag – tisdag. Nationaldagen, onsdag. Temavecka forts torsdag – fredag.

v.24. Volleybollturnering, måndag. Fotbollsturnering, tisdag. Skolavslutning Matteus kyrka, onsdag kl.11.00-12.30. Studiedag, torsdag.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 21 år 7 Vecka 23 år 7 »

Per Blomberg