Sök till Jönsbergska

Vecka 34 år 7

Hej alla elever och föräldrar,

Vi har haft en härlig första vecka tillsammans med våra elever. Under veckan som gått har vi enligt tradition deltagit i 13-kampen på badhuset. Solsken och underbara barn gjorde att dagen blev minnesvärd. Bra jobbat allihopa!

Vi i handledarlaget har börjat dela ut kallelser till utvecklingssamtal. Eleverna tar hem dessa och lämnar till er vårdnadshavare. Om tiden inte passar så ber vi er maila respektive handledare så fort som möjligt.

Nästa vecka, vecka 35, kommer undervisning pågå enligt ordinarie schema. 7B vandrar den 30-31 augusti, information om vandringen finns i veckobrevet för v.33. Eleverna har planerat lunch som ska tillredas i stormkök båda dagarna. Skolan bjuder på middag och frukost.

7B är i behov av skjuts fram och tillbaka från vandringen, om ni inte har anmält er och har möjlighet att köra meddela: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast tisdag den 28 augusti.

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 33 år 7 Vecka 35 år 7 »

Per Blomberg