Sök till Jönsbergska

Vecka 47 år 7

Hej alla där hemma efter ytterligare en arbetsvecka, vi närmar oss slutspurten och de sista examinationerna.

Under temaveckan v.50 kommer eleverna bl.a. att arbeta med ett flytta hemifrån-arbete i sina fadderslingor. Eleverna kommer från skolan kunna använda sig av en IKEA och Mio katalog men för variationens och valmöjlighetens skull önskas att så många som möjligt kan spara andra kataloger för div. möbler och heminredning hemma som de kan ta med under denna vecka.

På Onsdagen 28/11 möter Jönsbergska Fryshuset i Stockholm som första match i skolbasket. Deltagare från år 7 är Hugo Thell-Björkman, Axel Boberg och Pelle Westerlund. På Fredag 30/11 åker Jönsbergska till Linköping och spelar Skol-SM i Handboll, både flickor och pojkar. Följande elever är uttagna i år 7: Moa Malmberg, Alice Sollerby, Alvar Barijard och Axel Johansson. Stort lycka till önskar vi alla representanter för skolan!

Repetition kring träningskläderna: Betalningen med Swish ska vara registrerad senast fredagen den 23/11. Numret till Swish är 1235200787. Medtag bekräftelsekvitto för Swishbetalningen till utlämningsdagen! Det går även bra med kontant betalning. Lägg då pengarna i ett kuvert och märk kuvertet med namn samt BAS-grupp! Kuvertet lämnas vid utlämningstillfället. Utlämningen sker onsdagen den 28/11 vid receptionsdisken i eleventrén. Tiderna för utlämningen är: kl 7:30 - 9:00 samt kl 13:30 - 15:00. Med fördel hämtar du ut dina träningskläder direkt vid ankomst till skolan, för att inte tappa bort ditt kuvert med pengar om du har med dig ett sådant. OBS! Ta under inga som helst omständigheter med kontanter ner till idrotten under dagen!

Läxor

Tyska: prov på onsdag, 28/11 (v. 48). Provet kollar av läsförståelse, ordförråd och grammatik. Eleverna har fått detaljerad information om provets innehåll både på mail och i pappersform. Läxa fram tills dess är att plugga.

Spanska: Förbereda sig inför den muntliga redovisning "Mi familia". Information finns på One Drive.

Engelska: lyssna på kap 11-17 hemma http://esl-bits.net/ESL.English.Learning.Audiobooks/Wimpy.Kid/04/default.html

Prov och examinationer

Geografi: Vecka 48 7B Torsdagen den 29/11. 7A Fredagen den 30/11
Teknik: Vecka 49 Inlämning tisdag 4/12 påföljande lektion presentation
Idrott: under vecka 49 kommer eleverna att visa upp sin dansuppgift (bugg).
Matematik: Vecka 4 Geometri.

Viktiga datum

V.50 Temavecka “Flytta hemifrån” (se ovan)
V.51
Måndag: Temavecka
Tisdag: Innefotbollsturnering
Onsdag: Julavslutning Matteus kl 15.30 - 17.00

Trevlig helg önskar era handledare!

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 46 år 7 Vecka 48 år 7 »

Per Blomberg