Sök till Jönsbergska

Vecka 50 år 7

Hej alla där hemma.

Nu har vi avslutat den sista traditionella skolveckan under 2018 med temavecka och basketturnering.

Nästa vecka återstår av redovisningar av veckans ”flytta hem ifrån-projekt” på måndagen samt lite julmys under eftermiddagen. Dessutom är det innefotbollsturnering på tisdagen som vi kommer att genomföra i stora idrottshallen.

Valet till 2019 års vinterfriluftsdag gör eleverna i skolan senast måndagen den 21:e januari. Om eleven väljer att åka utförsåkning ska även den separata beställningstalongen lämnas in samma dag till elevens handledare. Beställningstalongen och mer information finns att ladda ned från skolans hemsida alternativt delas ut av elevens handledare. (OBS att det finns två olika talonger en som avser år 4-8 och en som avser år 9). Betalning av eventuella tillval sker senast måndagen den 28 januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och BAS- grupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och BAS- grupp. Mer information kommer!

Prov och examinationer

Matematik: Vecka 4 Geometri.

Viktiga datum

V.51
Måndag: Redovisning av temaveckan, städdag samt handledarmys med julklappsspel.
Tisdag: Innefotbollsturnering samling klockan 08:00 på läktaren stora hallen.
Onsdag: Julavslutning i Matteus kyrka kl 15.30 - 17.00, ELEVERNA samlas innan 15.00 vid krematoriet

Trevlig helg önskar era handledare!

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 49 år 7 Vecka 2 år 7 »

Per Blomberg