Sök till Jönsbergska

Vecka 5 år 7

Hej!

Tiden flyger förbi och vi närmar oss slutet av ytterligare en skolvecka. Vecka åtta är det dags för sportlov och straxt därefter vinterfriluftsdag samt prao. Det kan vara bra att redan nu spana efter praoplats.

Läxor

Matematik
Eric och Malins grupp har läxförhör på de bråk som presenterades under onsdagens matematiklektion. Läxförhöret genomförs fredagen vecka 6.

Engelska
Glosor, fem verb och kunna böja dem i samtliga former. Dokumentet finns delat på OneDrive. Malins grupp har önskat att få slå ihop läxförhöret från vecka fem med det som skall skrivas nästa vecka, dvs. Malins grupp ska kunna tio verb till glosförhöret vecka 6.

Spanska
Glosor från kap. 10, muntligt och skriftligt samt öva på texten.

Examinationer

Biologiprov, fredagen den 15/2 (s.146 – 175)
Historieprov, torsdagen den 28/2 för 7B samt fredagen den 1/3 för 7A

Viktiga datum

Föräldraråd, onsdagen den 30/1 kl. 18:30
Romme, måndagen den 4/3
Föräldramöte, onsdagen den 13/3 kl. 18:00
Prao, torsdag och fredag den 21/3 – 22/3

Information från skolledningen

Vi, Maria och Maria, har beslutat oss för att kliva av som delägare och avslutar våra uppdrag på skolan till sportlovet. Vi vill passa på att tacka personal, elever, vårdnadshavare samt samarbetspartners som finns och som funnits på skolan under våra verksamhetsår! Stort tack, att ni bidragit till att vår drömskola blivit verklighet! Vi är så stolta och bär för alltid med oss fantastiska möten med små och stora människor. Kram till er alla och stort lycka till i framtiden!

Som det informeras om ovan så kommer Maria Eriksson och Maria Lundberg avsluta sina uppdrag hos oss på Jönsbergska Idrottsskolan. Förberedelser för detta har redan innan läsåret 2018/2019 vidtagits för att förändringarna vid avslutet ska gå så smidigt som möjligt med endast mindre förändringar i verksamheten som följd.

Förändringar kommer inte ha någon större påverkan på vare sig undervisning eller handledarskap i år 7.

Maria Lundberg har under året varit delaktig kring de elever som istället för moderna språk har läst extra engelska eller svenska. Den undervisningen kommer fortsättningsvis bedrivas av Rebecca Leijon som redan tidigare har undervisat år 7 som resurs på svenska och SO- lektioner.

Utöver ovan organisatoriska förändringar kommer inga ändringar märkas i skolans verksamhet, målsättning eller inriktning.

Maria och Maria har varit med i uppbyggnaden av verksamheten, arbetat på skolan i 14 år och lämnar såklart en stor saknad efter sig. Tack för ert arbete och lycka till med de utmaningar ni tar er an i framtiden!
Om ni har några frågor kring förändringarna är ni mer välkomna att höra av er till rektor Patrik Jönsson! /Styrelsen, Jönsbergska Idrottsskolan

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 4 år 7 Vecka 6 år 7 »

Per Blomberg