Sök till Jönsbergska

Vecka 10 år 7

Hej alla elever och föräldrar

Engelska

Agnetas grupp: Vi har precis börjat läsa "The Diary of Wimpy the kid" och till nästa fredag ska de ha läst t o m December månad. De ska plocka ut två citat från varje månad och kommentera dem. Vi jobbar även på lektionerna med detta.

Malins grupp: Arbetar med kapitlet Animals i boken. Eleverna har tittat på ett avsnitt av Planet Earth och skriver sedan en faktatext under lektionstid om ett valfritt djur.

Föräldramöte

Nästa vecka är det dags för terminens föräldramöte. Varmt välkomna på onsdag den 13 mars kl. 18.00, vi samlas i cafeterian. Enligt våra noteringar så är det 7B som ansvarar för fikaförsäljningen den här terminen.

Lagerutförsäljning JBIS-kläder

Kom lite tidigare innan föräldramötet nästa vecka och passa på att fynda billiga idrottskläder. Vi har helt nya kläder från senaste åren som har blivit över, vi rear nu iväg dessa i cafeterian så att de inte bara ligger och samlar damm. Vi har även ett bord med upphittade kläder som man kan kika till på och ta hem det man känner igen, varmt välkomna!

Läxor v 10

Spanska, text och glosor, onsdag
Tyska, Läxa till onsdag v. 11: www.glosor.eu "In der Stadt"
Engelska, Malins grupp, text (Fight or flight, s.32-33) och glosor, fredag

Prov

Matematikprov, onsdagen den 27/3 E-C-prov, fredag den 28/3 C-A –prov

Viktiga datum

Romme, måndagen den 4/3
Föräldramöte, onsdagen den 13/3 kl. 18:00
Prao, torsdag och fredag den 21/3 – 22/3
Temavecka vecka 15
Påsklov vecka 16
Föräldraråd, onsdagen den 24/4 kl. 18.30
Sommaravslutning S:t Olai kyrka onsdagen den 12/6 kl. 10.00

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 9 år 7 Vecka 11 år 7 »

Per Blomberg