Sök till Jönsbergska

Vecka 17 år 7

Hej alla elever och föräldrar

Hoppas att alla haft en bra påskledighet under veckan i det vackra vädret. Under veckan som kommer har vi en kortvecka med ledighet för första maj.

Specialiseringsval

I år 7-9 har eleverna någonting som vi kallar för specialisering 1 gång/vecka. Det betyder att eleverna inför varje nytt läsår får önska en idrott som de sedan undervisas i varje torsdag. Det kan vara en idrott som de redan utövar på fritiden och vill ha mer av eller så kan det vara en idrott som de helt enkelt tycker är rolig. Valet genomförs i Nova. Alla väljer ett första-, andra- och tredehandsval. Sista dag att genomföra valet är torsdagen den 2 maj. Viktigt att tänka på vid valet är att eleven ska ha aktiviteten under hela nästa läsår. Välj något som känns rätt. Frågor om specialiseringen besvaras av Joel Törndahl (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Viktiga datum

v. 18: 1/5 Första maj ledigt.
v. 20: 16/5 Religionsprov
v. 21: 22/5 onsdag spanskaprov
v. 21: 23/5 torsdag Kemiexamination skrivuppgift.
v. 22: 29/5 – Friidrottsdag Borgsmo, 30-31/5 Kristi himmelsfärd & klämdag
v. 23: Temavecka Idrott & Hälsa, 6-7/6 Nationaldag & klämdag
v. 24: 10/6 – Volleybollturnering
Sommaravslutning S:t Olai kyrka onsdagen den 12/6 kl. 10.00

Vänliga hälsningar era handledare!

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 15 år 7 Vecka 18 år 7 »

Per Blomberg