Sök till Jönsbergska

Vecka 19 år 7

Hej alla elever och föräldrar

Hoppas att vi får njuta av en trevlig helg med lite härligare vårväder.

Religionsprov

På torsdag 16/5 är det religionsprov på förgreningar inom kristendomen samt frågor kring etik och moral. Eleverna har fått ett häfte samt en powerpoint av Sofie.

Under veckan skickas betygsvarningar ut från skolan i syfte att sätta fart på eleverna och att skapa möjlighet att ta igen det som inte är genomfört eller ska kompletteras.

Friidrottsdag Borgsmo

Tisdagen den 21 maj är det dags för friidrottsdag på Borgsmo IP. Skolans elever får då möjlighet att prova på olika friidrottsgrenar och ges också chansen att visa upp sina framsteg efter ett par veckors träning. Eleverna tävlar dels i en ”BASgrupps-kamp” och dels individuellt. Vi ser fram emot en toppendag fylld med glädje och kamp. Ombyte och dusch sker hemma.

Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor, vattenflaska, matsäck.

Samling: 08.00 för avprickning hos respektive handledare och uppvärmning tillsammans i BAS-gruppen, därefter följ BAS-gruppens tidsschema (se nedan). Se till att ni håller tiderna!

Lunch: Lägg in er egen lunch i tidsschemat när det passar. OBS! Utifrån tidigare års erfarenheter får ingen elev lämna Borgsmo under dagen för att tex köpa lunch! Informera gärna eleverna om detta i förväg och i veckobrev för att förebygga konflikt på plats!

Musikal

Måndag den 27 maj är det dags för år 7 att gå på musikal. De Geer skolan sätter upp musikalen ”Atlantis” och välkomnar skolorna i kommunen att få komma dit och titta. Eleverna genomför första lektionen.

Viktiga datum

v. 20: torsdag 16/5 Religionsprov
v. 21: tisdag 21/5 – Friidrottsdag Borgsmo,
v. 21: onsdag 22/5 spanskaprov
v. 21: torsdag 23/5 Kemiexamination skrivuppgift.
v. 21: fredag 24/5 matematikprov Algebra
v. 22: 27/5 musikal ”Atlantis”
v. 22: 30-31/5 Kristi himmelsfärd & klämdag LEDIGT
v. 23: Temavecka Idrott & Hälsa,
v. 23: 6-7/6 Nationaldag & klämdag LEDIGT
v. 24: 10/6 – Volleybollturnering
v. 24 :11/6 Fotbollsdag

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 18 år 7 Vecka 20 år 7 »

Per Blomberg