Sök till Jönsbergska

Vecka 20 år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Friidrottsdag Borgsmo

Tisdagen den 21 maj är det dags för friidrottsdag på Borgsmo IP. Skolans elever får då möjlighet att prova på olika friidrottsgrenar och ges också chansen att visa upp sina framsteg efter ett par veckors träning. Eleverna tävlar dels i en ”BASgrupps-kamp” och dels individuellt. Vi ser fram emot en toppendag fylld med glädje och kamp. Ombyte och dusch sker hemma.

Medtag: Varma kläder, uppvärmningsoverall, bra skor, vattenflaska, matsäck.

Samling: 08.00 för avprickning hos respektive handledare och uppvärmning tillsammans i BAS-gruppen, därefter följ BAS-gruppens tidsschema (se nedan). Se till att ni håller tiderna! Lunch: Lägg in er egen lunch i tidsschemat när det passar. OBS! Utifrån tidigare års erfarenheter får ingen elev lämna Borgsmo under dagen för att tex köpa lunch! Informera gärna eleverna om detta i förväg och i veckobrev för att förebygga konflikt på plats!

Realia-arbete engelska

Eleverna har under en tid arbetat med ett realia-arbete i engelska som de kommer att lämna in fredagen den 24/5. Arbetet kommer att redovisas muntligt under lektionstid den 24/5, 28/5 eller 29/5. Information och instruktioner hittar eleverna i NOVA i en ABB som heter Realia Storbritannien.

Musikal

Måndag den 27 maj är det dags för år 7 att gå på musikal. De Geer skolan sätter upp musikalen ”Atlantis” och välkomnar skolorna i kommunen att få komma dit och titta. Eleverna genomför första lektionen.

Cyklar och Kickbikes

Vi påminner om att cyklar ska stå låsta under dagen och inte användas under skoldagen och att samma regler gäller kickbikes.

Spanskaprov

Sjuorna har spanskaprov nästa vecka på onsdag. All information angående provet (checklista, översättningar, genomgångar, etc) finns på deras mapp i Onedrive.

Viktiga datum

v. 21: tisdag 21/5 – Friidrottsdag Borgsmo,
v. 21: onsdag 22/5 spanskaprov
v. 21: fredag 24/5 matematikprov Algebra
v.21: Fredag24/5 Lämna in och redovisa realia-arbete engelska
v. 22: 27/5 musikal ”Atlantis”
v. 22: 28-29/ Redovisa realia-arbete engelska
v. 22: 30-31/5 Kristi himmelsfärd & klämdag LEDIGT
v. 23: Temavecka Idrott & Hälsa,
v. 23: 6-7/6 Nationaldag & klämdag LEDIGT
v. 24: 10/6 – Volleybollturnering
v. 24 :11/6 Fotbollsdag
Sommaravslutning S:t Olai kyrka onsdagen den 12/6 kl. 10.00 (mer info kommer för elevernas del)

Vänliga hälsningar era handledare!

Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 19 år 7 Vecka 21 år 7 »

Per Blomberg