Sök till Jönsbergska

Vecka 48 år 7

Hej alla elever och föräldrar!

Mobilanvändning

Vi har fått information om att det fortfarande används mobiltelefoner i omklädningsrummen. Detta medför att elever oroar sig för att duscha och byta om i samband med idrottsundervisningen. Vi är tacksamma om alla hjälps åt att prata hemma om detta och påminna om vikten av att inte använda telefoner under skoltid, i synnerhet inte i omklädningsrummen.

Allergier

Som vi tagit upp tidigare har vi pälsdjursallergiker i årskurs 7. Vi ber därför, framför allt er som rider, att vara noggranna med att tvätta håret och byta kläder efter varje besök i stallet. VI ber också alla elever att vara sparsamma med parfym, deospray, och liknande under skoltid.

Avslutning

Det börjar närma sig jul och därmed också skolavslutning. Observera att avslutningen äger rum i S:t Olai kyrka. Eleverna samlas klockan 15.00 i Vasaparken.

Romme

Nu är snön här och valet till 2020 års vinterfriluftsdagar är aktivt. Vinterfriluftsdagen för år 4-8 arrangeras vid Romme Alpin måndagen den 9 mars (v11) och vinterlägret för år 9 arrangeras i Idre fjäll söndagen den 22 mars – torsdagen den 26 mars. För de elever som inte vill åka utförsåkning erbjuds andra alternativ på de olika destinationerna. Valet gör eleverna tillsammans med sina vårdnadshavare på nedanstående länkar senast måndagen den 13:e januari. Följ instruktionerna i formuläret genom länken nedan för att göra beställningar avseende ev hyra, ev lunch och ev medföljande vårdnadshavare. Betalning av eventuella tillval sker i samband med beställningen, dock senast måndagen den 13:e januari. Betalning sker kontant i ett kuvert märkt med namn och basgrupp eller via Swish till telefonnummer 1235200787 märkt med elevens namn och basgrupp. Mer information om de olika resorna finns att ladda ner på hemsidan. Vi ser fram emot några av läsårets roligaste dagar tillsammans med era barn!

Vinterfriluftsdag år 4-8 Romme Alpin 9 mars https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=sXu5G5tnkk2uuKxKVpfZ-OzbbwhiSEhAr9Vstd6648lUQzc5VFJTNEVUQ0ZKSEExNkhCM1NISjlESC4u  

Läxor och prov vecka 49 - 50

Teknik: inlämning av planritning senast och absolut senast måndag 9/12. 

Spanska: Eleverna har redovisning och inlämning av uppgiften "En el tren" på måndag 2/12.

Tyska: Inlämning av skrivuppgiften “Frohe Weihnachten”, samt skriftligt läxförhör i grammatik (onsdag 4/12).

Religion: Prov, tisdag 3/12.

Idh: Uppvisning i bugg och salsa. Uppvisning av gymnastikprojekt.

Viktiga datum

10 - 13/12 och 16/12 Temavecka
17/12 Fotbollsturnering
18/12 Julavslutning i S:t Olai kyrka klockan 15.30-17.00.

Trevlig helg önskar, Martin, Per, Rebecca, Sandra och Lena.

Senast ändrad 2019-11-29
Per Blomberg

Ansvarar för drift, underhåll och utveckling av Jönsbergska Idrottsskolans hemsida. Vidare utvecklar han systemet Nova, som innehåller närvaro, bedömning och mycket annat. 

Mer i denna kategori: « Vecka 47 år 7 Vecka 49 år 7 »

Per Blomberg